Кали – Kali.

1
Добави коментар

Кали: В основата на здравата връзка е да имате лично пространство

Кали и половинката в живота й Влади коментират, че досега не са се обвързали с брак, защото така са се стекли обстоятелствата. Те не изключват възможността и това да се случи.

„Не сме стигнали до този етап, не сме имали възможност да се оженим. Така се случиха нещата – тя беше бременна, после се роди детето, нямахме време. Може би някой ден и това ще се случи“ – категоричен е мъжът на певицата в „Преди обед“.

Кали поставя на първо място във взаимоотношенията между двама им обичта. „Хората трябва да се събират, защото се обичат. В мига, в който престанат, не трябва да остават заедно. И много е важно да правят компромиси“ – допълва тя.

Фолк звездата е категорична, че най-лошото нещо е лъжата. „На когото не му харесва да живее с мен, не е длъжен, не трябва да се насилва“ – допълва още тя.

„Двама души, когато живеят заедно, трябва да се нагаждат един към друг и да правят компромиси“ – казва Влади и признава: „Щастлив съм с нея“.

„Аз имам физическа зависимост от него. Когато съм далеч от него, не мога да дишам. Влюбена съм, истински при това“ – откровена е фолк звездата.

Кали разкрива, че двамата с любимия й не са непрекъснато заедно, защото той си има бизнес в Банско и често отсъства от дома, тя също пътува много по участия. „Това е в основата на здравата връзка – трябва да имате лично пространство“ – на мнение е певицата. Двамата не се ревнуват и си имат доверие, но за изневерите Кали е категорична: „Ако го хвана, ще го оставя“.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг