Тв предаване – Съдебен спор

1
Добави коментар

Съдебен спор

В село Сланотрън, Видин, две деца живеят под кръстосания огън на родителите си, които се псуват и си налитат на бой. 9-годишно момиче твърди, че баща й е блудствал с нея два пъти, заради което е изведена в социален дом. В същото време брат й живее под един покрив с бащата, показа репортаж на „Съдебен спор” по Нова телевизия.

Екипът на предаването отиде в дома на Людмил Георгиев, който отхвърли категорично обвиненията в блудство. Според него, „момичето е подучено от бабата и майката, която е проститутка в Плевен”. „Те съсипаха живота ми. Имам големи доходи. Това е средство за правене на пари”, смята той и 10 пъти повтори, че имал сонда за вода, от която печелел много.

За майката на децата си – ромката Радостина, той каза: „Аз съм я взел тази жена от пътя като куче. През цялото време е проституирала, ама аз не знаех. После разбрах”. Двамата се разделили, защото майката откраднала 5000 евро от него. „Взе парите и избяга. За един месец ги изяде и ги изпи и стана проститутка и ми прати децата”, разказа той.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall – цени от 1,20 до 4,80 лева – вечеи с SMS

Малко след като обясни, че пред 20 години е лежал в затвора за кражба, Георгиев изведнъж избухна при вида на тъщата си Иванка. Той погна телевизионния екип и ги изгони от дома си с псувни. „Как да не избухна бе? Кои сте вие, че да ми вкарате тая ку*ва в двора”, разкрещя се той.

Отвън на улицата Иванка пък разказа своята версия. „Колко проблеми не е направил. И вкъщи е дошъл с нож, отвлече дъщеря ми, какви ли не работи”. 9-годишната й внучка разказала, че един път баща й й свалил дрехите, разкъсал и гащите и легнал гол върху нея. Друг път го видяла да излиза гол от банята и да мастурбира пред очите й.

Думите й накараха Георгиев да се върне при екипа, но този път с клетви. „Ако съм пипнал дъщеря ми, Господ да ме убие”, почти проплака той и започна трескаво да се кръсти. Той нахвърля цял куп обвинения срещу бившата си жена и майка й. Казусът, обаче, ще продължи да се разплита и утре.