10 модерни дизайна на трапезни маси

1
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

За тези, които търсят качество в дизайна и изработката на трапезни маси, не всеки модел ще задоволи естетическата им потребност. Ето от тук именно започва търсенето на перфектната кухненска маса. Информацията е всичко, затова за да бъдете сигурни, че сте взели правилното решение за покупка на маса, първо си изяснете какво точно търсите. В днешни дни съществува голямо разнообразие от свежи дизайни на трапезни маси, което прави избора още по-труден. В статията “Как да изберем подходяща трапезна маса за нашата кухня” ви дадохме насоки как да изберете маса, а в тази статия искаме да ви покажем някой дизайнерски решения на модерни маси за хранене.

1.Трапезна маса 7100

Първата кухненска маса в нашия списък е  разтегателната маса от “Draenert”. Това е мултифункционална мебел, чиито краища се изтеглят настрани, за да направи място на малка метална количка, с помощта на която може да сервирате вкусно блюдо, поставите шампанско или използвате по начин, който желаете. Изработена от естествен камък или MDF покритие, тази трапезна маса е подходяща за всяка модерна кухня.

2.  “Пинг-Понг”

Трапезна маса “Пинг-Понг” е създадена от сингапурския дизайнер Хун Вай. Масата е с реалните размери на масата за тенис. Завършена е по много красив начин с икебана от цветя, която имитира мрежата на масата за тенис. Красива златна декорация във френски стил рококо украсява периферията на масата. Основата й е от шест стабилни, дървени крака.

3.  “Action”

Тази маса за хранене, наречена “Action” е със стоманено сатенено покритие, която може да побере до десет човека, благодарение на разтегателния й стъклен плот. Очарователния дизайн и възможността да избирате от широка гама облицовки прави тази трапезна маса сериозен кандидат за вашата кухня. Производителите от Arredamenti Diotti, предлагат разнообразие от варианти за крака и повърхност на масата, които позволяват да изберете комбинация, която да съвпада на вашия кухненски интериор.

4.  ARTU

Произведена от Collico Design, Внушителната стъклена маса Artu е прекрасна мебел, която впечатлява със своята простата, елегантна форма и модерни облицовки. Краката на масата са основния щрих от дизайна, който прави най-силно впечатление на гостите. Може да избирате от солидно златисто, сребристо или черно покритите – три избора, които ви поставят в неразрешима дилема, тъй като всяко от тях изглежда превъзходно.

5. “Blade”

Масата за хранен “Blade ” е първата кръгла маса от нашия списък, която привлече вниманието ни. Тя е с елегантен дизайн, кристално прозрачен горен плот и матиран долен плот. Повърхността се държи здраво от четири крака, които са налични в няколко разновидности – естествен бук, орех, череша, венге,  бук.

6. “Brera”

Маса “Brera” е друго бижу от колекцията на Catellan Italia, която привлече вниманието ни с изчистените си линии и минималистична красота. Тази разтегателна кухненска маса комбинира по фантастичен начин в себе си дърво, метал и стъкло, което я прави избор на домакинства, търсещи модерното и съвременно при обзавеждане на кухнята си. От дизайнерската компания предлагат и няколко решения за плота и съответно краката на масата, което разширява диапазона на избора ви.

7. “Big Sur”

Тази дървена кухненска маса със сигурност ще внесе природата в трапезарията ви, допринасяйки за една спокойна и приятна атмосфера. Съвременната комбинация от естествено дърво и смела, очевидно тежка форма, е перфектна за тези, които искат да имат внушителна маса в дома си.

8.  “Trend”

Тази кухненска маса може да бъде много модерно допълнение към вашата кухня. Проектирана и произведена от Compar, масата разполага с елегантни, изчистени линии и луксозни облицовки. Покрита е с прозрачно защитно стъкло, а краката са облицовани с изкуствена крокодилска кожа, което добавя доза шик към интериора на кухнята. Но ако крокодилската кожа ви идва малко в повече, трябва да знаете, че масата идва също така и в бяла или черна лакирана основа.

9. The Night

Тази маса за хранене притежава изключителна натурална красота. Масивната дървена повърхност е завършена по великолепен начин с бронзова основа, която придава допълнително стил.

10. The Le Grande

Последния ни избор е на маса, подходяща за всеки, които има огромна фамилия, много приятели и обича да посреща гости. Елегантна, тази трапезна маса, създадена от MDF Italia, застава по превъзходен начин във всяка модерна кухня. Основата й е оформена от извит алуминиев лист, който внася допълнително стил. Предлага се с лакирано или матирано бяло покритие.