Хороскоп за седмицата 30.05-05.06.2016г. Зодия Риби

1
Добави коментар

Риби

Водеща тема за вас е семейството и близките ви, които ви подтикват към промени или с тях обсъждате важни въпроси относно кариерното ви развитие. Може и да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, които правят животът ви много динамичен. През това време отново можете да разчитате на ваши партньори, полезно е да сте социално активни, за водите преговори, включително и с влиятелни лица, които могат да подпомогнат осъществяването на вашите собствени цели и желания.

Понякога може да изглежда, че околните са по-строги към вас, поставят ви по-големи изисквания, но не бива да се забравя, че тяхната опека е в основата и на стабилността ви. От юни до септември връзките ви с околните са сила, която може да ви превърти нагоре или надолу, да предизвикат значими и трайни трансформации. Анализирайте, насочвайте в една по-позитивна за вас посока, която по някога ще е за сметка на известни компромиси и по-голяма отдаденост от ваша страна.

В понеделник получавате „сигнали” коя част от намеренията ви е реалистична и коя повече в сферата на вашите мечти. Привличате внимание, може да се окажете в център от събития, дайте най-доброто от себе си и наблегнете на практичните и целесъобразни съждения, а не на емоционалните преживявания.

Във вторник и сряда звездите ви дават шанс да спечелите нещо- финансов бонус, морално удовлетворение, шанс да повишите доходите си.

В четвъртък и петък бъдете максимално социално активни, преговаряйте, търсете подкрепа и ще я намерите.

В събота и неделя е Новолунието за вас то е рестарт или вид ново начало в дома ви, което може да прораства през юни, понякога и по-дълго. Наблюдавайте, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе на тенденциите …