Разводът на Джони Деп става грозен

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Жена му Амбър Хърд се обяви за жертва на домашно насилие от самото начало на връзката им, но няма претенции към половината му имущество, а настоява за финансова издръжка

Случващото се с Джони Деп трябва да служи като урок на всички мъже, които се поддават на кризата на средната възраст, тръгват със значително по-млада жена и зарязват дългогодишната си партньорка, родила децата им…

Семейната къща, джип, двете им кучета, месечна издръжка и покриване на разноските по развода – това иска от кинозвездата бъдещата му бивша съпруга Амбър Хърд.

Виж още: Джони Деп си прибра пръстена от Амбър Хърд

След като миналата неделя подаде молба за развод блондинката от Тексас поиска и ограничителна заповед, като се обяви за жертва на домашно насилие. Съдът удовлетвори молбата й, която бе подкрепена със снимки на нараненото й лице в едър план.

Така до 17 юни, когато е следващото изслушване в съда, той не бива да приближава жена си в радиус от близо 100 метра.

Според американски медии, получили достъп до документацията, травмите й били нанесени от хвърлен по нея смартфон при последната свада на двойката, в събота. Ден по-рано след дълго боледуване починала майката на актьора, която според слуховете така и не се запознала със снаха си.

Амбър Хърд заявява, че не е виждала съпруга си от миналия месец, когато той се появил на рождения й ден „пиян и надрусан“. Второразредната актриса, която навърши 30 на 22 април, свидетелства, че след тръгването на гостите той разбил бутилка шампанско в стената, а по жена си метнал чаша, сграбчил я за косата и я натиснал към пода с крясъци и заплахи, а после си тръгнал, чупейки почти всичко по пътя си.

„Всеизвестно е, че Джони отдавна злоупотребява с алкохол и наркотици. Фитилът му е къс. Често го обзема параноя, а нервните му изблици ме плашат, тъй като многократно е била заплаха за здравето и/или живота ми“, декларира тя, намеквайки, че проявите на вербално и физическо насилие от негова страна са съпътствали връзката им от самото й начало през 2012 г. 

През последните седмици Джони Деп е ангажиран с рекламата на новия си филм „Алиса в Огледалния свят“, продуциран от „Дисни“ и Тим Бъртън, където се завръща в ролята на Шапкаря. Освен това има и концерти в Европа със супергрупата „Холивудските вампири“.

След година, през май 2017, е и премиерата на следващия „Карибски пирати“ с подзаглавие Dead Men Tell No Tales.

52-годишният актьор, който влиза за пети път в хитовата си роля на пиратския капитан Джак Спароу, нямал търпение да приключи своя втори брак и наел топадвокатка от Лос Анджелис.

Ден след новината за развода чрез негов представител той разпространи кратко изявление, че няма да реагира на никакви клюки, фалшиви истории, дезинформации и лъжи за личния си живот.

Деп изразява надежда, че разтрогването на този кратък брак, продължил 15 месеца, ще стане факт възможно най-скоро. От юридическия му екип обвиняват Хърд, че се опитва да го принуди да приеме нейните финансови условия.

Същевременно обаче молбата й той да посещава курсове по овладяване на гнева, както и да няма достъп и до кучето й Пистол, беше отхвърлена от съда поради недостатъчно доказателства.

Последната съвместна изява на двойката беше нескопосаното видео извинение след като година по-рано Амбър внесе нелегално двата си йоркширкски териера в Австралия, където Джони снимаше „Карибски пирати 5“.

Постъпката й се оказа в разрез с местните законови разпоредби за биосигурността и тя беше застрашена от присъда и глоба. В крайна сметка Амбър се призна за виновна, че не е декларирала живия си товар.

Краткото видео обаче, разпространено от министерството на земеделието и водите, предизвика множество подигравки в Мрежата, както и саркастична реакция от премиера на Австралия, припомня Nie-Jenite.bg.

Актрисата има договор за два филма по комиксите на „Ди Си“ за Аквамен. В „Лигата на справедливостта“ и самостоятелния филм за супергероя, в когото се превъплъщава Джейсън Момоа („Конан Варварина“, сериалите „Игра на тронове“ и „Старгейт: Атлантис“), тя ще играе неговата съпруга Мера, царицата на Атлантида.

Фотогалерия: Амбър Хърд

Последно я гледахме в поддържащата роля на балерина в „Момичето от Дания“.

През януари, когато получи награда на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс, Джони изрично благодари на жена си, че го търпи и живее с драмите му покрай неговите различни екранни въплъщения. Явно обаче признателността на актьора не е била достатъчна…

Деп се венча за 22 години по-младата си половинка през февруари м.г. в дома им в Лос Анджелис, а празнуването беше на Бахамите. За първи път той се жени през 1983-та за гримьорка, но през 1985 г. се развежда. Раздялата с Ванеса Паради, която му роди две деца и съжителства с него без брак цели 14 години, стана факт през 2012-а.

Виж още: Дъщерята на Джони Деп в първите си клипове

Според класацията на сп. „Форбс“ за 2015 г. Джони Деп е номер 12 сред най-скъпоплатените актьори в Холивуд с годишен хонорар 30 млн. долара, макар филмите му напоследък да нямат особен успех. Сега той настоява съдът да отхвърли искането на Амбър Хърд за месечна издръжка в размер няколко десетки хиляди долара.

Двойката, която се запозна по време на снимките на „Дневникът на едно пиянде“ през 2010 г., не е подписвала предбрачно споразумение, отбелязва още Nie-Jenite.bg.

Източник: TMZ, сп. „Пийпъл“, „Дейли телеграф“ и Nie-Jenite.bg