Планета тв – Planeta tv.

1
Добави коментар

Планета ТВ награждава най-силния дебют за последните три години

Телевизия “Планета” ще отличи най-силния дебют за последните три години на предстоящата Церемония по връчване на Годишните музикални награди, която ще се състои на 24 февруари в Зала 1 на НДК, съобщават от музикалния канал. Шест са номинираните, като зрителите ще отличат изпълнителя, който им е направил най-силно впечатление.
Ави Бенеди е артистът, който миналата година подписа договор с “Пайнер” и вече успя да реализира няколко песни. Определено запомнящи са дуетите с Емилия “Кой ще му каже” и “Balkania”. Самостоятелната му балада “Боже, пази” също успя да привлече вниманието на публиката.
Фолклорната изпълнителка Айшенур също стана част от компанията и в момента работи върху предстоящите си проекти.

Дуото Калина и Невена очароваха почитателите на фолклора освен с музиката си, а също и с красиво излъчване.
Крисия Димитрова стартира кариерата си с народни песни, а през 2014 година промотира и първия си поп-фолк проект, който носи заглавието “Нищо не печелиш”.
Кристиана представи няколко песни веднага, след като стана част от музикална компания “Пайнер”, които успяха да грабнат феновете. Изпълнителката стартира със “Зарибената”, последва дуетът с Галин “Колко много”. Самостоятелният й сингъл “Диги дай, дай” определено се превърна в един от хитовете на 2014-та, както и триото с Ани Хоанг и Галин “Между нас”. “На моето място” бе представена през ноември, а в празничната програма “Една нощ в Приказките” промотира “Има ли я”.
Още с дебюта си Фики успя да се превърне в любимец на женската аудитория, а в кариерата си досега записа освен самостоятелни песни, също и два дуета с Галена, както и участва с вокали в песен на Цветелина Янева.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг