Валентина – Valentina.

1
Добави коментар

Валентина представя „Малка тайна“ на промоцията на Роксана

Валентина ще представи новия си сингъл тази вечер на промоцията на дебютния албум на колежката си Роксана, научи Signal.bg от самата нея.

След близо едногодишно мълчание, изпълнителката разкри в телефонно интервю пред Емилия Стоянова каква е причината да не пуска нови песни. Тя е категорична, че няма намерение да се отказва от музиката и въпреки трудностите, които изпитва, продължава да следва своя си път.

„Подготвям песен и то се отказа, че ми отне месеци наред. Аз съм много капризна и взискателна и не исках да пускам каквото и да е. Не гоня никакви срокове. От време на време се покривам и всеки се чуди какво става. Не, не съм се отказала“ – казва тя.

Валентина издаде и какво е заглавието на новото ѝ парче, което скоро ще бъде промотирано в ефира на Планета ТВ.

„Песента се казва „Малка тайна“. Аранжиментът е на Спас Лазаров, текстът на Лили Димова. Музиката е на един мой приятел, който не е известен, но първоначалната идея е доста променена, почти си стана парче на Спас Лазаров, а и аз имам също участие. Като цяло се получи добре и не съжалявам, че съм изчакала толкова време“ – разказва изпълнителката.

„Малка тайна“ в скоро време ще се сдобие и с видеоклип, а дотогава зрителите ще могат да гледат телевизионната версия, която ще бъде заснета по време на промоцията на Роксана.

„При мен не се получават лесно нещата. Винаги се получават много трудно, но не съжалявам за нищо“ – подчертава певицата и допълва: „Не всичко зависи от мен. Понякога има фактори, на които не може да попречиш“.

Чуйте какво още сподели Валентина в прикачения айудио файл.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг