Маникюр в цветовете на дъгата

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото обича ярките цветове, тези тонове, които ни карат да се заредим с позитивно настроение и енергия. Ако има цвят, който описва лятото най-добре, то това е жълтото, което грее като слънце и осветява цялата ни визия, но истината е, че всички живи тонове вървят страхотно на топлия сезон. Посветихме се да открием най-красивите лакове за нокти, които ще ни превърнат в истински бонбон, защото добрият маникюр е перфектния завършек на всеки аутфит.

Както всяка година рисунките по ноктите още са на мода, а най-популярни те са в син, зелен и жълт цвят. Бялото също е важен елемент в декорациите. Съветваме ви да не прекалявате с картинките, за да не превърнете ръцете си в откровен кич. Заложете на семплите форми и най-вече на живите цветове!

Ако сте от почитателите на по-изчистените визии, ви съветваме да предпочетете бонбонените нюанси в един цвят. Те вървят на всеки тоалет и придават младост на външността ни. Ние харесваме сладкото розово, синьо и любимото жълто. Оранжевото също е изключително модерно, както за косата ни, така и за маникюра.

Подбрали сме снимки на street визии, съчетани с красив маникюр. За дължината на ноктите, всеки има своите различни предпочитания, но ние залагаме на по-късите, които блестят със своята непретенциозност и премерена елегантност. Окъпете се в цветовете на дъгата и подчертайте своята естествена красота. Рискувайте с дръзки цветове и винаги съчетавайте маникюра си с цвета на друг аксесоар от аутфита ви. Бъдете дръзки…от любов към лятото!

 

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, модерно, модни тенденции, онлайн пазаруване, онлайн шопинг, пазаруване, стил, стилно, тенденции, Шопинг експерт