От любов към лятото: Красивите плажни шалове

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ни замириса на пясък и море и нямаме търпение да избягаме от града за кратка солена авантюра. Мислите ни отвеждат там, където небето е вечно синьо, а лъчите на слънцето прегръщат кожата ни с топлата си ласка. Иска ни се да хванем раницата и да отпътуваме надалеч. Преди да се отдадем на плажни закачки, обаче,  трябва да знаем как да покорим сезона с красивия си стил. Плажните шалове са абсолютно задължителни, когато говорим за лято, затова ще се спрем именно на тях.

Пареото не е само аксесоар, който подобрява визията ни, но и може да прикрие хитро някои недостатъци на тялото ни. Когато подбираме плажните шалове е важно да знаем, че материята трябва да е лека и ефирна, да позволява на кожата да диша и да не спарва. Плътните тъкани не са подходящи, защото изсъхват бавно, а и не позволяват на кожата ни да се отпусне.

Десените могат да бъдат най-различни, но ви съветваме да не изпадате в крайности. Не подбирайте баналните животински принтове, а по-скоро заложете на ресните, пискюлите и модерните меки пастелни тонове. Разкрийте свободния си дух и се доверете на така модерния „бохо“ стил.

Пареото може да бъде дълго или по-късо, но начините за носенето му са хиляди. То дори може да бъде завързано около врата като красива рокля или да се направи на чанта, в която да приберем маслото си за тяло и джапанките. Разгледайте нашите предложения за красиви плажни шалове, вдъхновете се за лятото и бъдете усмихнати. Усмивката е единственият аксесоар, който не бива да забравяте, когато излизате навън!

 

Етикети:
елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, модерно, модни тенденции, онлайн пазаруване, онлайн шопинг, от любов към лятото, пазаруване, стил, стилно, Шопинг експерт