Амбър Хърд се развежда с Джони Деп

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Амбър Хърд е подала молба за развод – съобщиха световните таблоиди. Причината за развода остава неясна, но със сигурност звездната двойка ще се раздели. Амбър и Джони бяха женени една година, а бракът им е основна тема в медиите.

Припомняме, че талантливият актьор беше дълги години с  Ванеса Паради, от която има дъщеря – Лили Роуз Деп, която скоро беше рекламно лице на Chanel.  Още в  началото на връзката на актьора с Амбър Хърд, се заговори, че именно тя е разрушила брака му с френската певица.  Това остава непотвърдено и просто слух, но раздялата между Ванеса и Деп, както и скорошния брак на актьора с по-млада жена, дават на жълтата преса поле за изява.

Наскоро почина и майката на актьора, с която той е бил много близък. За жалост, Амбър и Джони са се разделили на 22 май, само 3 дни след кончината й. За нас е разочарование да разберем, че Джони не е намерил личното си щастие, въпреки успешната си кариера и милионите фенове по целия свят.

Скоро ще се състои й премиерата на новия филм на Тим Бъртон – „Алиса в Огледалния свят“ , в която Джони Деп играе главна роля. Ние продължаваме да следим развръзката между звездната двойка, а вие може да прочетете още интересни новини от света на шоубизнеса тук.

 

 

Етикети:
Ванеса Паради, Джони Депп, звезден блясък, звезди, интересно, красота, Лили Роус Деп, мода, модерно, Папарак, развод, раздялата на Джони Деп и Амбър Хърд, стил, стилно