Алиша Кийс се завърна с In Common

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Певицата представи новия си сингъл преди финала на Шампионската лига на стадион „Сан Сиро“ в Милано, а черно-белият клип залага на танците и стилната хореография

Алиша Кийс, 15-кратна носителка на „Грами“, се завръща на музикалната сцена с продължение на хитовия си албум си Girl On Fire (2012). Първият й нов сингъл In Common вече беше представен на живо пред многомилионната футболна публика, проследила финала на Шампионската лига от Милано в над 200 държави, а ето го и официалния клип.

Шестият студиен албум на певицата излиза в края на лятото, у нас от „Вирджиния рекърдс“ / „Сони мюзик“. Песните в него са авторски, написани от самата нея в сътрудничество с канадския композитор Карло „Illangelo“ Монтанезе, популярен като копродуцент на Тhe Weeknd.

„Всички имаме своите житейски предизвикателста. Ние, хората, сме доста объркани същества, но, от друга страна, нашите колебания и страхове ни помагат да се разбираме по-добре взаимно“, казва Алиша Кийс за песента, а за клипа пояснява:

„Видеото е посветено на нашата индивидуалност и уникалност, които се проявяват въпреки че в същността си ние всички сме еднакви. Стремим се към едно и също – всички искаме да изживеем любовта, свободата да бъдем истински, да обичаме когото си искаме, да бъдем приемани и оценявани заради всички наши нюанси и несъвършенства, които ни правят това, което сме.“

Наесен 35-годишната певица се присъединява заедно с Майли Сайръс към треньорите Адам Левин и Блейк Шелтън в 11-ия сезон на хитовото музикално състезание The Voice (Гласът…) по американската Ен Би Си.