Нестандартни рекламни сувенири

4
Добави коментар
Aneliya_Popova
Aneliya_Popova

Клиент:

CROPS

Поръчка: Нестандартни рекламни сувенири Описание:

За нас изборът на сувенири с рекламна цел измежду тези, които са включени в каталозите ни, е нелека задача. Както и сами ще се убедите, сред тях има нестандартни рекламни сувенири, които са единствени по рода си и които нямат еквивалент, който поне малко да се доближава до качеството и замисъла им. Ако сте от хората, за които нестандартното мислене, търсене и предлагане са начин на живот, Вие сте попаднали на точното място. Светът на Crops е точно такъв. При нас място за баналности и тривиалности -няма. Ние залагаме на качествените суровини, на базата на които творим, създаваме своите продукти и рекламни средства. Ние знаем, че доволният клиент е източник на двустранно доволство.

Нестандартни рекламни сувенири

Нестандартните рекламни сувенири, с които можем да Ви впечатлим, можете да разгледате на официалния ни сайт, а в случай че Вашето нещо не е поместено там, най-лесният начин да се сдобиете с него е да заявите кратко и ясно изискванията си и срока, в който те да бъдат изпълнени.

Ще Ве дадем пример с т.нар. „Лепки за телефони“. Всъщност, те представляват средство, с помощта на което предотвратявате надраскване повърхността на гърба на Вашия телефон, когато той е поставен върху твърда повърхност. Друг вариант са кърпичките и подложките за дисплей. Кърпичките ги обръщате с напечатаната страна и забърсвате дисплея на телефона си. Подложките са от ламинирана хартия, която може да има няколко облика и предназначения: карта за отстъпка, календарчеу визитна картичка, ваучер и т.н. Идеите са наистина неизчерпаеми и реализируеми.

Брандирането на нестандартни рекламни сувенири също предполага вариации – едностранно, двустранно, разноцветно, черно-бяло, квадратни по своята форма, продълговати, кръгли, елипсовидни и такива, с размери и форма, предпочетени лично от Вас.

Интересът Ви е събуден и несъмнено ще бъде утолен, стига да ни намерите през посочените социални мрежи и/-ли координати.

facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin