Силиконови, полимерни и сухи мазилки в Магазин за строителни материали Колор 77

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Външни и вътрешни мазилки – влачени, драскани и сухи мазилки

Качествени интериорни и екстериорни мазилки в Магазин Колор 77. Ще намерите външните мазилки на Мултиимпекс, включително влачена силиконова мазилка MULTIART SM, драскана силиконова мазилка SM и драскана полимерна мазилка PM, влачената полимерна мазилка MULTIART PM, а и други.

В магазин за строителни материали Колор 77 ще намерите полимерни мазилки, силиконови мазилки, декоративни / венециански мазилки, силикатополимерни мазилки, наричани сухи мазилки.

Заповядайте в Магазин за строителни материали Колор 77 в Пловдив. очакват Ви само положителни изненади!

Драскана силиконова мазилка MULTIART SM – 25 кг Силиконова мазилка с драскана структура, едрина на зърната 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 3 мм – Паропропускливи, хидро и мразоустойчиви. MULTIART SM представлява готова за употреба пастообразна тънкослойна мазилка, произведена на база полимерни и силиконови смоли, минерални пълнители и адитиви. Произвежда се в бял цвят или оцветена по каталог. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Тази силиконова мазилка се използва за декорация и защита на стари и нови фасади като крайно покритие, както и за декорация на вътрешни стени. Основата, върху която ще се нанася мазилката задължително се грундира с „Грунд – SМ”. ОПАКОВКА: Пластмасова кофа х 25 кг. Отговаря на: БДС ЕN 15824:2009. Преди употреба разбъркайте енергично съдържанието на кофата. СЪХРАНЕНИЕ: В оригинални опаковки в закрити и сухи помещения, предпазени от замръзване и високи температури. Забележка: Да се избягва работа при дъжд, силен вятър и пряка слънчева светлина. Нанесената мазилка да се пази от замърсяване в продължение на 24 часа. ТРАЙНОСТ: 12 месеца, ТЕМПЕРАТУРЕН ИНТЕРВАЛ ЗА РАБОТА: 5°- 25°С.

Влачена силиконова мазилка MULTIART SM – 25 кг Мултиарт СМ е силиконова мазилка с драскана структура, едрина на зърната 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 3 мм – Паропропускливи, хидро и мразоустойчиви. MULTIART® SM представлява готова за употреба пастообразна тънкослойна мазилка произведена на база полимерни и силиконови смоли, минерални пълнители и адитиви. Тази влачена мазилка се произвежда в бял цвят или оцветена по каталог. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Влачената мазилка Мултиарт на Мултиимпекс се използва за декорация и защита на стари и нови фасади като крайно покритие, както и за декорация на вътрешни стени. Основата, върху която ще се нанася мазилката задължително се грундира с „Грунд – SМ”.

Драскана полимерна мазилка MULTIART PM – 25 кг MULTIART PM представлява готова за употреба пастообразна хомогенна смес, произведена на база минерални пълнители и полимерни свързващи вещества, изкуствени смоли, светло и алкалоустойчиви оцветители и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция. Полимерната мазилка Мултиарт ПМ е с драскана структура, с едрина на зърната 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 3 мм. Те са паропропускливи, хидро и мразоустойчиви. MULTIART® PM се произвежда в бял цвят или оцветена по каталог. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Полимерната мазилка може да се нанася върху циментови и гипсови шпакловки, циментови и варо-циментови основи, гипсофазер и гипсокартон, бетонни панели или върху други здрави и равни основи.

Влачена полимерна мазилка MULTIART PM – 25 кг MULTIART PM представлява готова за употреба пастообразна хомогенна смес, произведена на база минерални пълнители и полимерни свързващи вещества, изкуствени смоли, светло и алкалоустойчиви оцветители и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция. Влачената полимерна мазилка е с драскана структура, с едрина на зърната 1 мм, 1.5 мм, 2 мм, 3 мм. Те са паропропускливи, хидро и мразоустойчиви. Мултиарт ПМ се произвежда в бял цвят или оцветена по каталог. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Може да се нанася върху циментови и гипсови шпакловки, циментови и варо-циментови основи, гипсофазер и гипсокартон, бетонни панели или върху други здрави и равни основи.

Бяла драскана мазилка MULTIART М2 и М3 – 20 кг Тази мазилка на Мултиимпекс е с едрина на зърната 2 и 3 мм, паропропусклива, хидро и мразоустийчива. Представлява суха хомогенна смес, произведена на база бял цимент, минерални добавки, полимерни свързващи вещества, светлоустойчиви пигменти и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция. Тези сухи мазилки могат да се нанасят върху циментови и вароциментови основи, гипсови шпакловки, бетонни панели и други здрави и равни основи. ТРАЙНОСТ: 18 месеца, ТЕМПЕРАТУРЕН ИНТЕРВАЛ ЗА РАБОТА: 5°- 35°С, ОПАКОВКА: Трислойни книжни пакети с полиетиленова вложка х 20 кг. СЪХРАНЕНИЕ: В оригинални опаковки, подредени върху дървени палети, в сухи и проветриви складови помещения. Да се пази от влага и намокряне! Забележка: Да се избягва работа при дъжд, силен вятър и пряка слънчева светлина.

Бяла пръскана мазилка – 25 кг Растика е су­ха хомогенна смес, произведена на база минерални и полимерни свързващи вещества, както и други добавки регулиращи физико-химичните показатели и времето за запазване на работната консистенция. Предназначена е за нанасяне като фасадно-декоративно покритие с релефна структура върху повърхности на изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон (включително и газобетон) както и върху циментови и вароциментови мазилки. Основата, върху която ще се нанася мазилката задължително се грундира с дълбокопроникващ „Грунд – ДП”. ОПАКОВКА: Трислойни книжни пакети с полиетиленова вложка х 25 и 5 кг., Отговаря на: БДС ЕN 998-1. Тази суха мазилка е е с повишен коефициент на хидроустойчивост и мразоустойчивост. СЪХРАНЕНИЕ: В оригинални опаковки, подредени върху дървени палети, в сухи и проветриви складови помещения. Да се пази от влага и намокряне! Забележка: Да се избягва работа при дъжд, силен вятър и пряка слънчева светлина. ТРАЙНОСТ: 18 месеца, ТЕМПЕРАТУРЕН ИНТЕРВАЛ ЗА РАБОТА: 5°- 25°С