Преборете сутринта с новата енергийна напитка XS с плодов сок

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Малко са хората, които сутрин стават лесно от леглото след като натиснат бутона за доспиване. За всички онези, които имат нужда от повече енергия сутрин и от страхотно прекарване на деня е енергийната напитка XS Juiced Power Drink Dragon Fruit Blast – питая експлозия. Новото попълнение в колоритното семейство енергийни напитки на Amway XS Power Drink е с освежаващ плодов сок и великолепен аромат на питая.  

Напитката XS Power Drink със сок надгражда класическата формула на  линията XS, като съдържа 25% плодов сок от концентрат и витамин C. По-слабата газировка я прави идеалната напитка както за сутринта, така и през деня. Високото ниво на витамини от групата В, станала отличителна черта на линията от енергийни напитки XS Power Drink помага за намаляване усещането за умора и е сигурен начин да „заредите батериите“ за дълго време.        

Съдържащата плодов сок енергийна напитка XS Power Drink помага на хората с динамично ежедневие да се справят с натоварения си график през деня, а нейният състав я прави уникална в своята категория – с ниско съдържание на калории, освежаващият аромат на питая и без добавена захар. Нивото на витамин C в напитката представлява 100% от референтната хранителна стойност за организма и дава летящ старт на имунната система и допринася за нормалния енергиен метаболизъм.    

Хората от бизнеса, които започват деня си с делова среща твърде рано сутринта, заети майки и бащи, които трябва да приготвят детето си за училище, активно спортуващи хора, търсещи начин да се енергизират и да започнат тренировка: XS Power Drink с пловод сок и екзотичния вкус на питая ще даде на всеки нужната енергия за сутрешни приключения и ще ги насърчи да стигнат още по-далеч от предвиденото.                    

XS Power Drink се дистрибутира ексклузивно от Amway. За да сте в крак с последните новини от XS Power Drink, не забравяйте да посетите  www.facebook.com/XSEurope

Коментари

comments