Качествена боя за басейни Pool‬ Plus 1 на Vechro – само в Магазин Колор 77

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Гръцка боя Pool Plus 1 на Vechro – за професионално грундиране и боядисване на басейни!

Боя за басейни POOL PLUS 1 e eднокомпонентна хлорираща се ‎гумена боя, ‎предназначена за грундиране и боядисване плувни басейни. Пул Плюс 1 на Вехро има издръжливо еластично ‎покритие и много добра адхезивност за бетонни повърхности. Тази боя е с много добра устойчивост на ‎хлор и морска ‎вода, изключително важно условие при определяне на боята, която Ви е необходима. Препоръчваме Ви боя за басейни Pool Plus на гръцката фирма ‎Vechro!

Можете да видите начина на употреба тук >>>

Само при нас, в магазин за бои и строителни материали Колор 77, ще намерите тази качествена боя за басейни!

Какъв е процеса на боядисване на един басейн?

След като се завърши бетонното корито, ако сте решили Вашия басейн да бъде с боя, изберете Pool Plus 1. В противен случайq разхода на боя ще бъде в пъти по-голям, което не е много рентабилно.

Боядисването става на 2 пъти като между полагането на двата слоя си има технологично време. Важно е по време на полагането на боята и 4/5 часа след това да няма никакви валежи.

Шестнадесет часа след полагането на първия слой боя, може да започнем с полагането на втория. По време на боядисването на басейна не трябва да вали, в противен случай боята побелява и става лепкава. Ако евентуално това се получи, процеса трябва да бъде започнат от начало, като трябва да се премахне стария слой ‎боя.

Какви са ‎плюсовете на предлаганата от нас гръцка боя за басейн?

Повечето хора, решили да използват боя за басейн, се чудят точно каква боя да си купят. Масова практика е да се закупува боя за пътна настилка или някакви други заместители – продукти, които просто не са предназначени за тази цел. Сблъсквали сме се с доста случаи, където старата боя се рони поради некачествени ‎материали. Тук идва и съществената разлика между продуктите използвани от нас и останалите. За да нямате гореспоменатите проблеми първо трябва добре да подготвите основата. Естествено след като имате добра основа, после положите и качествено покритие, няма да имате тези проблеми.

Друг, също основен плюс на гръцката боя за басейн Pool Plus 1, е ‎издръжливостта и много добрата адхезивност за ‎бетонни повърхности, както и устойчивостта на хлор и морска вода.