lxpress: Ремонт на телевизори в София – професионални сервизни решения от инж. Станев

14
Добави коментар

Ремонт на телевизори в София – професионални сервизни решения от инж. Станев, предлагани и осъществявани през цялата седмица, като Вие избирате удобен ден, съобразен с Вашите планове и натовареност. 

Ремонт на телевизори в София

С продължителен и богат професионален опит в областта на електрониката и техниката, инж. Станев се стреми да оферира и имплементира най-уместните сервизни стъпки за извършване на качествен ремонт на неработещите телевизори. 

Сред особено честите повреди при телевизорите се открояват захранващите блокове  с различна степен на поражения по тях, които могат да бъдат успешно отстранени от инж. Станев. Сервизният техник ремонтира и инверторни платки при по-старите LCD телевизори. 

Ремонт на кинескопен телевизор, доста архаичен модел. 

Ремонт на кинескопен телевизор

Ремонт на телевизори – видео. 

Ремонт на захранващ блок на плазмен телевизор, марка Samsung с размери 52“ – прочетете тук.
Ремонт на телевизори в София

Не е лесно да направите избор сред морето от телевизионни техници в София. Това, което инж. Станев може да предложи е: коректна диагностика на неизправни телевизори, квалифициран ремонт на телевизори – CRT, LCD, LED, TFT, посещение на адрес в удобен ден през седмицата от понеделник до неделя, професионално отношение към ремонтната дейност, точност, технически умения, базирани на многогодишна релевантна практика в сферата на ремонтите. 

Ремонт на битова техника по домовете, а по Ваше желание и в събота и неделя. 

Ремонт на битова техника

Професионални ремонти  на перални, печки, фурни, стъклокерамични плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в удобен за Вас ден в София. 

 Когато името говори за теб!