Лято в Банско – хотел Ривърсайд ****

2
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположен в полите на Пирин планина, хотел Ривърсайд ****  гр. Банско, ви позволява да се насладите 365 дни в годината на невероятни природни гледки, приятно съчетани с уют и комфорт, поднесени с усмивка и професионализъм. За любителите на кулинарните изкушения предлагаме разнообразие от нациоанални и Европейски ястия. СПА центърът се простира на площ от 1580 м2. В него ще намерите голям топъл басейн, джакузи, сауна, парна баня, солариум и фитнес, които в комбинация с разнообразните масажи и терапии ще помогнат на всеки гост да забрави стреса и забързаното ежедневие.
Хотелът се намира в непосредствена близост до центъра на града и старинната част на китното планинско Банско. Основният ски лифт e разположен само на няколко минути разстояние. За Ваше удобство осигуряваме безплатен транспорт до ски лифта през зимния сезон.
качествено обслужване и изключително уютна атмосфера

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 88лв. – 50% = 44лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна икономична стая

Изхранване на база All Inclusive

СПА-център със закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи и индивидуално спа

Wi – Fi интернет

Паркинг

Туристическа такса

Местоположението на хотела Ви дава възможност да се докоснете до историята на града, да се разходите по автентичните тесни калдъръмени улички, както и да посетите множеството традиционни заведения. Уникалният хотелски дизайн и уют, съчетани с хармонията и спокойствието на града са перфектната комбинация за Вашият незабравим престой в Банско.

Хотелът разполага с:

80 стилни стаи и мезонети
Лоби-бар
• СПА-център със закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи и индивидуално спа
• фитнес зала
• пране
• паркинг
• детска стая
• безжичен интернет
• конферентна зала за 50 човека