Парфюмът La vie est belle или защо „Животът е прекрасен“

1
Добави коментар
Myscentbg
Myscentbg

Posted on 05.05.2016 |
Updated on 04.06.2016 |
Added in Парфюми

Емблематична за марката Lancome серия продукти е La vie est belle. На френски език името означава „Животът е прекрасен“ – манифестът на новата ера. Парфюмът се предлага от 2012г. но много бързо става любим на публиката. Уханието е предназначено за жената, държаща на себе си и не приемаща наложените стандарти. Тя избира да живее живота си веднъж, а този живот е изпълнен с красота. Ароматът е смесица между радостта от женствеността и щастието. Уханието прави живота малко по – хубав.

Вдъхновението на парфюма е синтезирано върху мисълта за естествената и проста красота, свободата и изборът на своя собствена визия за щастие. Благоуханието е възгледа за живота, вдъхновен от малките неща, носещи радост.

Уханието е в гурме категорията, като съставът от нотки е разработен от Оливър Поуг и Ан Флипо. Интересното при създаването на цялостната концепция за парфюма е фактът, че процесът трае цели три години, а преди достигане на настоящата формула са били написани и съставени цели 5000 други версии. Ключовата съставка на La vie est belle е ирисът, като около него са надграждани останалите нотки.

Флаконът е преработен дизайн на класическа Lancome опаковка от 1949г.

Рекламно лице на линията продукти La vie est belle е холивудската актриса Джулия Робъртс.

Продуктите в серията La vie est belle са изключително много. Освен класическия аромат La vie est belle, на пазара се предлагат и множество базирани на него ухания.

La Vie Est Belle Christmas Edition е специална лимитирана серия, създадена през 2015г. специално за Коледа.

La Vie Est Belle Glitter – предложен на пазара през 2013г. аромат от цветно – плодовата категория.

La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Intense – базирана на класическия аромат феерия от нотки от 2015г. Уханието е анонсирано от производителите като по – плътна и дълбока версия на стария парфюм с добавени тубероза и гурме вкусове.

La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Legere – разработен специално за лятото аромат от серията, предлага се от 2013г.

La Vie Est Belle L`Eau de Toilette – тоалетна вода, базирана на класическия La Vie Est Belle аромат. Предлага се от 2014г. със запазената форма на флакона и сребърна панделка на гърлото на бутилката.

La Vie Est Belle L`Extrait de Parfum – аромат от серията, който се предлага от 2015г.

La Vie Est Belle L`Extrait de Parfum by Mellerio dits Meller – уханието е посветено на една от най – големите и стари бижутерийни къщи в света, основана през 1613г. в Париж. Серията е изключително лимитирана и почти не се предлага.

Парфюмът La Vie Est Belle L’Absolu – на пазара от 2014г., като наследник на аромата La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Legere. Презентиран като по – наситен и луксозен от предходния.

La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale – най – новото попълнение от серията. Предлага се от 2016г. Представен като по – лек плодово – цветен аромат.

 

Posted by
Svetlin Simeonov