Разкриха причината за смъртта на Мохамед Али

1
Добави коментар
stuklen
stuklen

Боксовата легенда Мохамед Али е починал в резултат на септичен шок по „неустановена естествена причина“, каза говорителят на семейството Боб Гънел, без…

Боксовата легенда Мохамед Али е починал в резултат на септичен шок по „неустановена естествена причина“, каза говорителят на семейството Боб Гънел, без да съобщи повече подробности, посочва ТАСС.

Али ще бъде погребан на 10 юни в родния си град Луисвил, щата Кентъки, съобщи говорител на семейството на боксьора, цитиран от Франс прес. Надгробно слово ще произнесат бившият американски президент Бил Клинтън, журналистът Брайън Гъмбел и актьорът Били Кристъл, каза говорителят на пресконференция в Скотсдейл, Аризона.

Церемонията ще се предава на живо по интернет. Семейството на боксьора, превърнал се в легенда, ще се събере на частна церемония в четвъртък.

74-годишният бивш световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория бе приет болница в четвъртък с дихателни проблеми. Последните си часове Мохамед Али е прекарал обграден от близките си. Години наред Али се бореше с болестта Паркинсон.

Ако материала Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Тагове бокс | смърт | Мохамед Али

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!