Изработка на обемни букви

4
Добави коментар
Aneliya_Popova
Aneliya_Popova

Изработка на обемни букви

Сред най-популяните услуги, свързани с външната реклама, е така познатата ни изработка на обемни букви. Всеки, който е от дълги години на пазара, знае, че инвестициите в рекламата и маркетинга се възвръщат стократно, че и повече – особено ако говорим за рекламни средства, които се забелязват отдалеч и които с лекота привличат погледите на преминаващите наоколо хора. Именно тези хора трябва да придърпате и впечатлите, за да може да се запасите с добри отзиви и верни клиенти занапред.

Изработка на обемни букви

Изработихме за нашия скъп клиент, Future Energy, красиви и ефектни обемни букви от фибран, боядисани в избраните за тяхната марка и лого цветове – зелено и синьо – и монтирани с двойнолепяща лента. Можем да предложим такива и подобни на тези букви от най-различни материали, които да отговарят на Вашия вкус, изисквания, претенции и разбирания за естетика.

Процедурата е следната: Вие давате векторен файл с цветове по CMYK, ние даваме изключително ценово предложение, а след това пристъпваме към изработка. Накрая всички сме доволни и щастливи. Да, ние сме се сдобили с Вашите пари, но Вие ще се сдобиете с много повече. Въпрос на време е!

Вие трябва да сте наясно със следното: ще са ни необходими около 2-3 дни, за да отрежем буквите и да ги боядисаме, след това трябва да изчакаме още 5-6 дни, за да бъдат напълно готови за монтаж. Следва монтирането, което отнема няколко часа. А накрая идва ред за възторг – Вашият, и удовлетворение – нашето!

Рекламният способ обемни букви предполага множество комбинации от ефекти, цветове, допълнителни украшения към първоначалния замисъл на символите – букви и цифри, което ги прави едно от незаменимите средства за маркетинг и реклама. Когато стремително сте се насочили към върховете на пазарната пирамида, трябва да сте въоръжени с всякакви средства и способи, както от материално-веществен карактер, така и психологическо убеждаване. А ние сме въоръжени с търпение, когато се изискват качествен дизайн, перфектен печат и безупречен монтаж на изделията ни!

Ако желаете да се сдобиете с чисто нова, евтина и ефектна реклама от обемни букви – свържете се с нас и ще Ви дадем най-добрата цена!