Раздаване на флаери

4
Добави коментар

Раздаване на флаери

Раздаване на флаери

Със сигурност имате нужда от раздаване на флаери, ако вие сте създателят, управителят, контролиращото звено, директор в маркетинговия отдел или обикновен служител от по-ниските стъпала във фирмата, в която работите? Или пък може би сте лице, чийто талант или кариера желаете да бъде показан и демонстриран на колкото се може повече лица по едно и също време? Може би си търсите партньори, набирате кадри или просто желаете да разпространите промоционалните цени на услугите и стоките, които предлагате? Може би сте обикновен цивилен гражданин, представителна извадка от социума, член в политическа партия, религиозна организация, в спортен клуб, или пък просто представлявате орган или държавна институция? А може би просто желаете от хобито и страстта си да превърнете машина за дивиденти и слава? Наред с всички рекламни материали и средства за промотиране, ние ви предлагаме уникални, по своята визия, оформление и дизайн флаери. Те са идеален начин да приковете погледите и на купувача, и на конкурента. По този начин можете да гарантирате финансова сигурност и стабилност за себе си и хората, които се нуждаят от вашата безусловна подкрепа.

Ако решите да наемете хора за раздаване на флаери, със сигурност това би било едно от най-правилните решения за вашия бизнес. За разлика от плакатите, които са значително по-големи по размер, от визитките, които пък са доста по-малки и от разните диплянки, които са прегънати под формата на хармоника, флаерите представляват реклама, позиционирана и събрана на един лист. Могат да бъдат едностранни или двустранни и обикновено имат размери А6, А5 или А4. Дебелината на хартията е не повече от 130 гр., като това ги прави по-лесни и приятни за разпространение и употреба.

Предвид своето предназначение флаерите са подходящи, когато имате желание да  разпространите своята стока или услуга. Това важи с пълна сила, особено ако говорим за лимитирана серия, промоционални цени, подаръци, добавени към титулярната стока  и т.н. Може да сте от хората, които организират събития и мероприятия от полза за обществото, да сте разпространител на философски или религиозни убеждения, да популяризирате политически послания или да набирате съмишленици, които да ви подкрепят в някоя важна за вас област от живота. Начинът, по-който става раздаването на флаери – от ръка на ръка или традиционната поща – са предпоставка за предпочитането им на фона на останалите рекламни материали и методи за маркетинг.

Рекламата, която целите да направите чрез изготвянето на флаери, не се интересува от големината и състава на фирмата ви. На практика можете да рекламирате и един човек – себе си. И това няма да се отрази нито върху влиянието и чара на флаера, нито върху качеството му, нито пък върху прецизността, с която ще го изработим специално за вас.

Предимства при раздаване на флаери

Раздаване на флаери

Може би си задавате въпроса относно преимуществата, които има раздаването на флаери пред останалите средства за реклама и разпространение. На първо място, това е лекотата и опростената форма на лансирането им. Те могат да се раздават безпроблемно, като няма да имате нужда от средство за масова комуникация. Достатъчно е да сте грамотен и да владеете официалния език в държавата, в която пребивавате. Обикновено той се използва за изработката на флаерите. Също така е необходимо да си осигурите хора, които да се заемат със самото раздаване на флаери. Това не е никак трудно, тъй като подобен тип работа се търси доста често.

Оформление на флаери

Дизайнът е ключов, но това не е изненада за никого. Колкото по-привлекателен е на външен вид, толкова по-близо сте до заветната цел. Ако визитката, например, ограничава информацията заради размерите си, а пък плакатът е прекалено голям и неудобен за пренасяне, то флаерът има идеалният размер. Ако визитната ви картичка е вашият лик, то флаерът е цялостното олицетворение на онова, с което се занимавате. С раздаване на флаери ще се разпространява повече информация за отстъпките, промоциите и подаръците, с които ще зарадвате своите посетители и клиенти.

Относно дизайна към вас имаме следните препоръки: стига да имате възможност и стига да ви се нрави, можете да изберете сами вида на своите флаери, а ние да ги обработим и приготвим за директна експлоатация, ако се съобразите със следното:

В случай че желаете изображение върху флаера си, то минималната му резолюция трябва да е 300 pdi;Трябва да се предвидят по 2-3 мм допълнително пространство от всички краища на флаера, за да се избегнат неудобства от рязане на важна информация при самата обработка и печат.

Флаери

Ако тези две условия ви затрудняват или просто сметнете, че е най-добре да оползотворявате времето си с други, странични занимания, можете да се свържете с нас на посочените координати. Така ще можем да се договорим за детайлите и подробностите по цялостния процес на изготвяне и раздаване на флаери. Гарантираме ви перфектно качество и кратки срокове.

Друго, на което трябва да обърнете внимание, е шрифтът на думите, които употребявате във флаера. Той трябва да е достатъчно ясен, видим, лесно да се прочете и да е грамотно написан. Освен това, той трябва да е съобразен и с вашата марка и предмет на дейност на вашата фирма. Трябва да се съобразите и с това услугата или стоката, която предлагате да достига в чист вид до крайния потребител. Така например, ако сте в сферата на шоубизнеса, за вас ще важи принципът „колкото по-нетипично, толкова по-впечатляващо“. Ако дейността ви предполага сериозност и прецизност, наблегнете на по-бледи и ненатрапчиви букви и символи изобщо.

Цветовете са другото важно нещо. Повечето хора се изкушават да правят такива комбинации от цветове, че експертите са шокирани. Когато не е съобразен фонът с цвета на буквите или за фон се използват преливащи цветове, коренно различни от буквите, тогава крайният резултат не е много добър. Внимателният подбор на цветове ви гарантира  по-висока степен на желание от страна на хората да бъдат информирани за вашия продукт. Това ще помогне хората да се концентрират върху информацията, а не върху подбора на цветове. Какво ще си помислите, ако фармацевтична компания популяризира свое лекарство против остеопороза с флаери, върху които са излети цветовете на дъгата? Малко несериозно, не мислите ли?

Ако ви интересува още един съвет, свързан с раздаване на флаери, ето го и него – не пишете фермани, а кратки и точни послания. В днешно време хората нито имат време, нито желание да се задълбочават и анализират какво точно сте искали да кажете в рамките на 10 изречения, особено когато сте можели да го кажете само с едно или две.

Най-отблъскващото за един флаер е неграмотно написаната върху него информация. Дори и да е нестандартно измислена, дори да грабва от пръв поглед и да са ви убеждавали, че неименуемо ще повишите търсенето и продажбите си, веднъж вперили поглед в нея, хората стават критични. Всяка запетая, пълен и кратък член, словосъчетания, изобщо целият флаер трябва да е граматически и лексикално издържан.

Раздаване на флаери

Стигнали сте до етапа, в който трябва да кажете нещо за вашата стока или услуга. Бъдете кратки и изтъкнете предимствата й. Ако имате възможност да вмъкнете хвалби и препоръки от ваши стари и заклети потребители, още по-добре. Хората са склонни да повярват не на нов и прехвален продукт, а на утвърден. А утвърден може да бъде само когато други хора го ползват с удоволствие и са категорични относно качеството му.

Как става самото раздаване на флаери?

Стигаме до една от най-деликатните теми.  Тя е свързана с раздаването на флаери. Като голямо предимство тук можем да посочим предоставянето на възможност спрямо набор от доброволци да припечелят пари за себе си, като се заемат със задачата да разпространяват флаерите сред обществото. Такива доброволци можете да откриети и при нас, така че не се колебайте. Това определено води до двустранни усмивки и доволство.

Предлагаме ви да посетите сайта ни и да изберете най-подходящите и приемливи дизайн и идея за вашите уникални флаери. Можете да разгледате и останалите продукти и услуги, които предлагаме.