В колата – Sexnovini.com

4
Добави коментар

Sexy woman lying in backseat of car

Тя бе на 42 години (с 10 години по-възрастна от мен). Не бях го правил досега с толкова по-възрастна жена. Намерих я в сайт за запознанства. Бях и писал доста мръсотии и тя след известни превземки се оказа, че си е не по-малко дива и разгонена от мен. Живеела с мъжа си и детето си, и напоследък кръшкала най-редовно с някакъв свръх потентен любовник, който я водел по хижи из планините и я спуквал от секс. Само, че сега го нямало вече, и оставил празнина, която тя искаше да запълни.
Пихме по едно кафе в обедната и почивка. Симпатична, дребна, руса женичка. Дали заради разликата във възрастта или, че не бях много уверен, не се осмелих да отворя дума за секс. Разговаряхме на общи теми. После обаче и писах няколко съобщения, в които със шеги и заобиколни думи и дадох да разбере, че съм и навит. Следващата среща беше на по бира в едно заведение до тях. Изпихме по две бири и отново нито дума за секс, а на мен друго не ми е в главата. Защо ми е толкова трудно да си кажа, при положение, че съм го правил много пъти и винаги съм намирал подходящите думи… На излизане от заведението вече се бе стъмнило и валеше дъждец. Предложих да я закарам с колата (тя живееше по-близо, отколкото беше разстоянието до там, където бях спрял колата). По-скоро се шегувах, но тя прие. По пътя към колата събирах смелост и вече бях твърдо решен да я атакувам. Отворих и вратата – това адски много я поласка, а аз след разговорите с нея бях си изградил представа, че е жена, която обича да я обгрижват и да я ласкаят. Влязохме вътре и вече бях достатъчно решителен, плъзнах ръка по бедрата и, неусетно вече се целувахме. Разкопчавах си дънките. Тя забеляза и попита какво правя. Дишаше тежко и беше възбудена. Не и отговорих, извадих го вече готов надървен. Не остана и помен от онази скромна женичка на средна възраст, с която излязох. Тази ме сграбчи веднага и започна да прави най-добрата свирка, която някога съм получавал… Ближеше, целуваше, поемаше дори в гърлото и пак ближеше, минаваше с език по топките, после пак целия…. А в малките и ръчички се чувствах като божество…Но тя беше като обезумяла. Имах голям опит, но тази превъзхождаше всички. Мислех си – ето защо били ценни по-зрелите жени. Освен това, стеснителната до преди малко дама, ми правеше страхотни комплименти от сорта на „доста е голям, ооо и е красив „. Свърших в устата и. Сякаш се учуди, че това се случва… Не беше доволна, ококори очи към мен и издаде звук от сорта на „хм?“. А аз изливах ли изливах… Усетих как се опитва да го задържи, за да го изплюе после, но още няколко спазъма изстреляха нови дози и тя май глътна всичко… „“Напълни ми устата.“ – пак звучеше учудено и леко ядосано сякаш… Помолих я за кърпичка да си го почистя. Даде ми и се зае да се оправя. Мълчеше. Оправяше си косата, после червило…Забелязах, че има сълзи в очите. „Какво има? Нещо не е наред ли ?“ – питам я, но нищо не казва,а само едно „Всичко е наред „- дори се опита да се усмихне.
Така започнахме и някой път може да напиша и за следващите ни срещи, защото и до днес се виждаме от време на време. От нея получавам нови и нови изживявания. Зад скромното първо впечатление се крие неукротима нимфоманка и мръсница…