Да изберем завеси за лятото!

1
Добави коментар
webideabg
webideabg

  Независимо колко далече живеете от морето, с малко фантазия, желание и правилните десени (например на завесите), може да да го пренесете близо до вас, в дома си. Може да изберете само няколко декоративни елемента, украсени с миди, рапани, морски звезди и други морски обитатели, и жилището ви ще придобие съвсем друг облик.

  Най-лесно, промяната в жилището ще направите, чрез смяната на текстила в стаята – завеси, покривки, шалтета и декоративни възглавници. За лятото, най-подходящ е средиземноморският стил.Този стил идва от бита на хората, които живеят в района на Средиземно море. Той е свеж и неангажиращ и внушава спокойствие.За лятната атмосфера у дома най-много допринася синият цвят във всичките му разновидности – от тюркоазено до наситено тъмносиньо. Бяло, екрю и пясъчните оттенъци също са добър избор, който може да съчетаете със синята гама. Материите трябва да са естествени – памук, лен.

 

      

В онлайн магазина ни www.studio79.bg ще намерите много платове за завеси с морски десени.Изборът на цветове също е голям. Съчетавайте различни десени, за да получите максимален резултат.

      

Десен „морски картини“- https://goo.gl/K7Rkr2              Десен „морски табели“ – https://goo.gl/3mTmko

    

   Десен „кораби“- https://goo.gl/2mKtJb                            Десен „гларуси“ – https://goo.gl/S30WPa

      

Десен „рибки“ – https://goo.gl/RHqp5R

Десени „морска комбинация“ – https://goo.gl/M4PLIF

  Не забравяйте, че и за дечицата се предлагат завеси със закачливи морски тематики.

      

Десен „корабчета“ – https://goo.gl/rxO9S2                     Десен „мечета моряци“ – https://goo.gl/BzfKkj

      

Десен „корабчета“ – https://goo.gl/rxO9S2                     Десен „русалки“ – https://goo.gl/H2G1ep

   

  Не забравейте декорацията!

  Ако завесите са едноцветни и малко скучни, а искате да ги приспособите към стила, декорирайте ги с миди, рибарски мрежи или ги превържете към стената с канапено въже. Така ще подсилите морската визия на завесите.

 

 

 

   

 

         

  

 За улеснение на нашите клиенти при пазаруването на платове за завеси от онлайн магазина ни, създадохме отделна секция десени с морска тематика https://goo.gl/mswbdG.Разгледайте ги и създайте Вашият морски оазис!

 При закупуването на нови завеси, полезна ще Ви бъде статията „Как да вземем размери за пердета?“