18 мъдри мисли за брака (от гледната точка на мъжа)

5
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Как мъжете виждат брака и неговите специфични моменти

Човек и добре да живее, се жени, както беше написал хан Омуртаг. Или не беше точно така, но карай. Бракът е един прекрасен съюз между двама души, в който винаги до себе си имаш човек, с когото да споделиш и проблемите, и радостите си. Поне така го представят. Реално има и много други неща. 

Ето 18 забавни и реални мъдрости за брака, извадени от дълбините на „Туитър“, които представят мъжката гледна точка за това свято съжителство: 

1. Онзи момент, когато се прибираш от работа по-рано, за да изненадаш съпругата си и тя те посреща с онези специални думи: „Да не те уволниха?“

2. Не разбирам как Бог има 10 заповеди за целия свят, а жена ми – 152 само за у дома. 

3. Онзи момент, когато жена ти ти се обажда, за да те попита какво искаш за вечеря. И после ти казва, че грешиш. 

4. Бракът е като кафето. В началото е наистина горещо, после става просто идеално. Накрая ти помага да си размърдаш задника и да свършиш нещо. 

Виж още: Родителството е забавно. Шегите на един баща на четири момиченца

5. Когато сте женени от толкова дълго време, че жена ти може да ти довършва изреченията. Проблемът е, че не само ги довършва, но и ги започва, а освен това слага и по средата. 

6. Бракът е да си пишете съобщения с „Ще вземеш ли нещо от магазина“, докато един от двама ви не умре. 

7. Когато сте женени от толкова дълго, че жена щом жена ти те помоли да направиш онова нещо в спалнята, за което те моли от толкова време, се сещаш, че има предвид да пуснеш прахосмукачката. 

8. Бракът до голяма степен се свежда до това да знаеш коя кърпа в банята е за теб и коя за онези по-добри от теб хора, които посещават дома на жена ти. 

9. Преди да се ожениш, няма как да знаеш, че има грешен начин да върнеш млякото в хладилника.

10. Бракът е като ИКЕА. Лесно се влиза, объркващо е да свържеш всички отделни части и се излиза трудно.

Виж още: Когато мама я няма 

11. Бракът те учи на много неща. Например аз научих, че няма нужда да използвам толкова много хартиени кърпи и че те са скъпи. 

12. Бракът е да намериш онзи специален човек, с когото да спориш до края на живота си за правилната температура в стаята.

13. Когато сте женени от толкова дълго, че „да ти излезе късметът тази вечер“ означава да вечеряте това, което ти искаш. 

14. Женени сте от дълго време, когато знаеш, че е много вероятно жена ти да ти казва, че не я слушаш никога. 

15. Поне 10% от разводите могат да бъдат избегнати, ако просто си купите по-големи одеала. 

16. Бракът реално се свежда до това да се съгласиш с факта, че трябва да ѝ даваш 50% от сладоледа си до края на живота ти.

Виж още: Разводите вдигат риска от инфаркт

17. Женени сте от наистина дълго време, ако жена ти наеме частен детектив, само за да разбере дали действително използваш купоните, които тя ти е казала да използваш. 

18. Най-хубавото на брака е, че винаги ще имаш до себе си някой, който да ти каже дали нещо е отвратително, или не. 

Източник: Twitter / Boredpanda.com