Бански Костюми 2016-Тенденции

2
Добави коментар

Бански Костюми 2016-Тенденции
By admin on 11.06.2016 in Съвети

Бикини, Само Долнище или Трикини? Възможностите за костюми през лято 2016 са безкрайни. Просто намерите правилния модел, който отговаря на вашите форми, и сте готови. Нека да видим какво ни предлагат дизайнерите на бански костюми …
бански-2016
За настъпващото лято, модата ни насочва към безкрайни идеи, пълни с изненади. Нито една тенденция, но много модели и предложения за банските костюми през 2016. Ние анализираме подробно макро-бляскавите тенденции на плажни дрехи,които ни привличат погледа.
Бански Костюми 2016 г.- волани и набори.
Романтични са настъпващите това лято, модели с пърхащи къдрички. Във версия две парчета, там е и връщането на чашката на сутиена, който определя формите с грация и елегантност. Не подценявайте целите бански. Иронични и весели модели, с къдри по бедрата.
бански костюми
Бански Костюми 2016, с принтове
Цветя, плодове, животински принтове, джунгли и геометрични фигури. Принтовете са за всички вкусове, намерете сами този, който подхожда на вашата личност. Вие се чувствате романтичка или чаровница?
бански 2016
Бански Костюми 2016, Цели
Еволюцията и оригиналния дизайн на целите бански, губят „от“ простотата и се характеризират с „ирязване“и илюминати ефект, дълбоко деколте и оригинални сюжети. Така че плажа това лято се трансформира в моден подиум.
цели бански 2016
Бански Костюми 2016, ретро стил
Сутиен и бикини за римейк на 50 те години. Точки, райета, рози и дамаска модел за мистериозната жена и вечното женствено усещане. А моделите в този стил са подходящи и за по-пълничките дами.
ретро бански 2016
Бански Костюми 2016, Блестящ металик
Паролата: блести повече от слънцето.
Ако простота не е вашият стил, блясъка на металическите модели е точно за вас. Злато и сребро, за да се чувствате като кралицата на морския бряг!
бански 2016 металик
И така момичета,на кой модел бански ще се спрете ?
 
by by

Tags2016банскимодамода за лятото
Related Posts

От admin

Какви са най-новите…

От admin

Как да комбинираме…

От admin

Нови модели…

От admin

Много кожени палта…