Пето издание на Lavazza Golf Cup 2016 в Пирин Голф и Кънтри Клуб

1
Добави коментар
hansoloff
hansoloff

Камера на Живо от Центъра на Разлог Пето издание на Lavazza Golf Cup 2016 в Пирин Голф и Кънтри Клуб юни 12, 2016 – РазлогНовините, Спортни –

За 5-та поредна година на 19.09.2015г. в Пирин Голф и Кънтри Клуб, водещата италианска компания Lavazza организира голф турнир за любителите на голфа и хубавото кафе Lavazza Golf Cup. Участниците се състезаваха в Индивидуален стейбълфорд формат, за голямата награда кафе машина ‘’ А modo mio ‘’ . В топлия септемврийски ден участниците играха 18 дупки на шампионското игрище в Пирин голф ,като епика на Lavazza подпомагаше играчите за по-добра игра с ароматното кафе. Всеки гост на Клуб Хаус имаше възможност да се докосне и да изпие чаша кафе .

На първо място в класирането се нареди президента на Македонската федерация Лес Перчевски с 40 нетни стейбълфорд точки и с 4 удара под пара на игрището, който спечели специално изработен трофей и голямата награда кафе машина ‘’ А modo mio ‘’,както и специално бленд кафе по случай 120 години Лаваца и комплекс колекционерски лъжички . На второ място с 37 нетни стейбълфорд точки се класира дългогодишния член на Пирин Голф и Кънтри Клуб Пламен Тянков ,който бе награден с колекционерски чаши и лъжички на Лаваца, както и бленд кафе.

Трето място с 33 нетни стейбълфорд точки се нареди един от най-добрите голф играчи в България Анди Пийч ,който спечели специално изработен трофей и наградите от Лаваца – колекционерски чаши и лъжички, както и бленд кафе .

Специалната награда за Най – близо до дупката спечели Ватко Бешлиев с 5,60 метра ,който бе награден със специално изработен трофеи и бленд кафе .

Другата специална награда за Най – дълъг удар спечели Анди Пийч ,който спечели и 3то място в класирането . Той също ще има възможност да се наслади на ароматно бленд кафе по случай 120 години Лаваца.

Наградите бяха връчени от Радостав Симеонов ,маркетинг мениджър на Лаваца за България ,който направи и кратка презентация на предоставените подаръци. Той благодари на голфърите за тяхното участие и ги подкани да продължават да правят постижения .

(2)