Плъзгащи интериорни врати

1
Добави коментар
PollyK
PollyK

Когато става дума за практичност и функционалност плъзгащите интериорни врати Ви предлагат голямо удобство. Те могат да се изработят, според Вашите изисквания и интериор, с едно или две плъзгащи крила с различна височина и ширина. По този начин те могат да се използват не само като врати, а също така и като портали, както и за изграждане на цяла стъклена стена.

Плъзгащата система за интериорни врати дава възможност да създадете усещане за прозрачност, светлина и простор. Отворените свързани пространства не само са изключително актуална и модерна тенденция в интериорния дизайн в момента, но и коренно ще променят визията на Вашия дом, офис или хотел.

Плъзгащите интериорни врати могат да бъдат изработени по много начини, така че да решават различни проблеми в интериора или за да се впишат по-добре в спецификата на дома или офиса Ви.

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от важно значение. В такива случи крилото може да се плъзга по външни релси, поставени успоредно на стената, а може да се скрива в нея и така вратата да бъде незабележима, когато не я ползвате. Можете да освободите изцяло стената, като поръчате плъзгаща врата, която е с височина до тавана. Също така вместо цялата врата да е до тавана, можете да поръчате неподвижна остъклена надстройка, която да бъде естествено продължение на плъзгащата врата и да създава илюзията, че порталът е до тавана. 

Плъзгащите врати имат разновидност – с крила, които се сгъват ветрилообразно. Наричаме ги врати с чупещи крила или интериорни врати тип „хармоника“. Те са изключително популярни и имат същите предимства като плъзгащите врати,  а като допълнение, крилата им заемат по-малко пространство, което ги прави още по-подходящи за малки помещения. 

Разгледайте изпълнените от нас проекти за плъзгащи интериорни врати, както и допълнителните идеи, които сме подготвили за Вас. Изберете модел, дори да не го виждате тук и ни се обадете – със сигурност можем да го изработим за Вас!

Titan Doors. Вашите интериорни врати!