Кога ще си получите парите от Bet365, затворени акаунти

3
Добави коментар

1
Share

Share
Tweet
Share
Share
Email

Bet365 затвори акаунтите на всички български играчи.
Как и кога ще си получите парите от Bet365.

Bet365 уведоми, че всички играчи ще получават сумите си от затворените си акаунти, просто в момента натоварването е по-голямо и може да има забавяне при някои играчи, доста хора вече получиха обратно парите си. Изплащането се случва чрез начина на депозиране, тоест ще получите парите си в същата сметка от която сте извършили депозит.

Регистрирай се сега!

За да продължите да играете в Бет365 е нужно да отворите нов акаунт, който по никакъв начин няма да е обвързан със старата ви регистрация.

Хубавата новина е, че всеки, който се регистрира ще получи 100% бонус до 100 лева, както и всички останали бонуси на букмейкъра.

Открий нов акаунт сега и вземи 100 лева безплатно (100% бонус)

„Политиката на bet365 е да се лицензира и да заплаща данъци в европейски държави, където има регулаторен режим, отговарящ на европейските изисквания и позволяващ развитие на дейността от търговска гледна точка – допълва говорителят на компанията.

Bet365 проблем с акаунт

– Като резултат това е една от най-лицензираните и регулирани хазарти групи в света с лицензи в различни държави, сред които Великобритания, Дания, Испания, Италия, Ирландия, Гибралтар, Малта и Австралия.

 

Related