Алф се бори за живота си | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СЪДБА
Алф се бори за живота си
Мичу Месарош , който е висок само 84 см е в кома и състоянието му е критично

13 Юни 2016 14:46
0

принтирай

|

текст

Актьорът Мичу Месарош бе открит в безсъзнание в банята си от неговия мениджър Денис Варта – съобщи онлайн изданието TMZ. 

Мичу Месарош , който е висок само 84 см  е по известен в ролята на извънземния Алф, е в кома и се бори за живота си.

Хитовият сериал бе популярен през 80-тите години на миналия век. Месарош веднага е бил закаран в болницата в Лос Анджелис, а според изказването на Варта той има здравословни проблеми след прекарания инсулт преди осем години.

Преди да изпадне в кома актьорът е заявил на лекарите, че не желае да му бъдат изключени животоподдържащите апарати дори и ако здравословното му състояние не се подобри.

Актьорът по произход е от Унгария и първите си представления е направил в в световно известния цирк Ringling Bros. and Barnum & Bailey, в който играят и много български циркови артисти. Там той е представян като „като най-малкия човек на света“ и така е открит за сериала.

 

„Алф“ – любимият сериал на няколко поколения
–––––––––

След това Мичу Месарош изпълняваше роли в доста филми, но остана най-известен с ролята си на Алф в едноименния сериал. В първия сериал той е носил костюм покриващ цялото му тяло, но в следващите, заради оплакването, че му е много топло е бил сниман само в горната част на тялото.
 

 Последната роля, която Мeсарош изпълнява е във филма: Warlock „The Armagedon“ през 1993 г.