Малена – магазин за цели бански костюми големи размери цял бански костюм голям размер чашки B C D E F Katherine цял бански

2
Добави коментар

Katherine цял бански костюм с банели, елегантен с леко сатенирана и същевременно много мека материя, стяга коремната област и същевременно е набран отпред, което допълнително оптически намалява корема и талията и бедрата, обхваща дупето и го оформя, произведен от френската марка за цели бански костюми Мари Мейли/ Marie Meili. Банският костюм е украсен с метализирана украса на двете регулируеми презрамки, които са широки около 1 пръст и малко, като държат бюста стабилно. Целият бански е подходящ за дами с извивки на всякаква възраст, чашката на банския е леко твърда, но без подплънки, като само оформя бюста без да го прави по-голям и акцентира деликатно върху него. На гърба на банския костюм има закопчалка, която можете да я откопчавате на плажа за повече изпичане на гърба. 

Състав: 75% полиамид, 25% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса при сходни цветове ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.