Български пощи пуснаха нови емисии пощенски марки – с лика на д-р Ангел Енчев и с логото на Клиника за пластична хирургия…

4
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Необичайният дар за рождения си ден пластичният хирург получил от своите приятели – Антония Узунова и Лари Христианопулос. Пощенските марки са две емисии – едната е с образа на лекаря, а другата с логото на клиниката му – „Симетрия“, която чества 10-годишнина. При това, тези марки са напълно законни и ако ги оближете и залепите на плик, няма причина да не пристигнат до адресата.

„Бях много приятно изненадан и въодушевен от подаръка. Той е не само нетрадиционен, ами показва, че приятелите ми дълго са мислили как да ме зарадват с нещо, предназначено само за мен, за моя празник“, каза пред Епицентър.бг д-р Енчев.

Марките му били поднесени опаковани луксозно в Монако, където той отпразнува рождения си ден с половинката си Теодора, Антония Узунова и Лари Христианопулос. Четиримата присъстваха и на кръга от Формула 1 в Монте Карло, както и на премиерата на „Стар трек: Отвъд“.

А що се отнася до марките, те наистина са издадени от „Български пощи“ ЕАД, но всеки с достатъчно въображение и досетливост може да поръча такива. Ето какво пище в сайта на държавното предприятие за услугата „Марка с персонализирана винетка”: Това представлява пощенска марка с допълнителна част, отделена от нея с перфорация, без номинална стойност. Допълнителната част съдържа изображение или текст, заявени от физическо или юридическо лице.

Изображението може да бъде свързано със семейни тържества, домашни любимци, празнични традиции, фирмени лога и кампании и др. Марката с персонализирана винетка може да се използва и като средство за заплащане на пощенска услуга“.

Цените също са напълно достъпни. Цената на от един до четири листа, като всеки лист съдържа 12 марки и 12 винетки, е между 22 и 24 лева.