Изработка на Facebook страница

3
Добави коментар

Изработка на Facebook страницаЗоран2016-06-03T09:46:53+00:00 Изработка на Facebook страница от WebniMe

Изработка на Facebook страница

Когато говорим за Facebook страница, нямаме предвид създаването на обикновен или бизнес профил, а изработка на целева страница, която представлява вграден сайт във Facebook. Надали ще откриете по-добър и оригинален начин от този за презентиране на своята марка, продукт, събитие или дейност в социалните мрежи.

Всичко на страницата се зарежда от Вашия сайт или HTML страница и когато правите някакви изменения, те се отразяват и на целевата страница във Фейсбук. Всички хора, които харесат страницата Ви, всички Ваши фенове и последователи ще получават своевременна и полезна информация относно дейността Ви.

Изработка на Магазин във Facebook

Когато говорим за интеграция на сайт, ние имаме предвид всички видове сайтове, дори и онлайн магазините. Дигитална маркетингова агенция WebniMe създава Онлайн Магазини във Facebook, през които Вашите клиенти могат да поръчват и закупуват стоки и услуги директно от там. Услугата е една от най-новите предлагани у нас и набира все по-голяма популярност.

Онлайн магазин във Facebook

Ето един такъв пример за Онлайн магазин във Facebook, който се занимава с продажба на бижута и аксесоари: Art-Wear >>>

Цена за изработка

За цена за изработка и интегриране на уникална, добре структурирана HTML страница във Facebook и цена за интегриране на уеб сайт или Онлайн Магазин във Facebook, се свържете с нас на посочените координати.