Предопределеност и характеристики за родените на 17 юни

1
Добави коментар

17 юни

 Роденият на тази дата е дружелюбен човек, отворен към хората и обществения живот, личност с жизнен интелект, с променлив, издържлив и амбициозен характер. Той е общителен и словоохотлив идеалист, надарен с интуитивна, чувствителна и артистична душевност. Притежава практична и независима натура с неспокоен дух. Има бърза мисъл и е способен на енергични решения и действия. Отличава се с вътрешна енергия, усърдие, настойчивост и чувство за отговорност. В повечето слу­чаи е сдържан и се възприема дори като консервативен, но всъщност прикрива в себе си дълбоки чувства, страсти и емоции. Животът му често е белязан от крайности в мате­риален, интимен или социален план.

В областта на чувствата тази личност е надежден, любящ и заслужаващ доверие човек, предпочитащ дълготрайния съюз и сериозните отношения между партньорите. Възможен е не един брак, като следващият обикновено е по-добър от предишния.

Роденият под знака на числото 17 е целеустремен човек с материалистични въз­гледи върху живота, надарен с практицизъм и добър усет  за бизнес и търговия.  Той е магнетичен и поражда доверие сред хората, но отдава повече значение на личните си интереси, като предпочита да действа самостоятелно. Верен е на своите идеи и рядко възприема чуждите. Не обича да му се месят или да му влияят. Откроява се с твър­дост и устойчивост, закалявани в борбата с немалкото житейски препятствия, които трябва да преодолее.

Представителят на тази дата обича разнообразието и силните усещания. Живо­тът му в много случаи може да е свързан с много промени и пътувания. Получава истинско признание, постига благополучие и е способен да достигне до духовни ви­си­ни едва в по-зряла възраст.

В делови и професионален аспект това е личност, която е упорит и старателен професионалист в работата си. Тя е спокойна, целенасочена и се стреми към успех в кариерата и живота. Има отлични шансове в банковото дело и финансите, където с успех може да пази и управлява интересите на другите. Други подходящи за нея про­фесии са такива като лекар, художник, архитект, журналилст, спортист, издател, човек на литературата, културата, изкуствата и др.

Негативни страни: Раздразнителност, недоволство, егоизъм, дълбоко спотаена тъга. Склонност към песимизъм, безскрупулност и непоследователност в действията. Не­по­стоянство, фантазии, самозаблуди.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани с черен дроб, храно­сми­ла­телна система, клаустрофобия.

Родени на този ден: Шарл Гуно (1818 г.) – фр. композитор; Игор Стравински
(1882 г.) – рус. композитор;  Андрей  Германов (1932 г.) – бълг. поет; Доналд Съдърланд  (1934  г.) – амер. киноактьор; Кшищов Зануси (1939  г.) – пол. режисьор

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/: 4, 8, 13, 17, 22, 26, 31

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 2, 4, 7, 8, 11, 16, 20, 25, 29

Съвместимост /партньори, брак/: Водолей и Везни

Цитат от книгата „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016. Автор Христо Енев