Сайтове за платени SEO услуги

1
Добави коментар

Платени SEO услуги

В една SEO оптимизация на сайт може да има много тънкости, но в днешно време се срещат голям брой сайтове, които могат да ви предложат платени SEO услуги. Цените за оптимизация на сайт, могат да варират в много различни краища, като започнем от няколко десетки лева и стигнем до няколко стотин.

Естествено при всяка една от двете има различни резултати, но нека да обърнем внимание на тези, които са само за няколко десетки левове.

За 50 -60 лева какво можете да получите като SEO услуга?

Може да вземете коментари в няколко сайта с среден PR, няколко коментари в по-ниски PR сайтове, а можете да вземете и постоянна месечна услуга, за пускане на няколко публикации и изграждане на линкове.

За тези цени на SEO услуги, не може да се намерят много неща и реално погледнато въпроса на всички ни е – как ние да извлечем максимална полза от него? Това е напълно нормален въпрос и отговорът е доста интересен. Никой не е забогатял или изпратил сайта си на първо място, само с няколко лева, вие също няма да сте от тези хора. Дори да има опция за 10000 коментара, вие само ще получите малко по-добри показатели по даден критерии, но за да получите повече клиенти/посетители, ще ви се наложи доста по-добра тактика за оптимизация на сайта.

Оптимизация на сайт

Една добра стратегия, е да намерите опитен SEO специалист, които да предлага цялостна SEO оптимизация. За няколко долара да речем, невъзможно е да се намери такъв. Това, което трябва да търсите, е винаги качество и сериозен опит на специалист.  На интернет пространство може да намерите много сайта където един сайт предлага коментари, друг сайт предлага линкове и т.н. Да ги наемете всички, това изобщо не трябва да бъде Вашата стратегия!

Ако наемете различни специалисти, реално погледнато няма да имате очаквани резултати. Ако се обърнете на различни сайтове за различни услуги по също време, голям е риск да Ви сайта бъде наказан.