Вие сте дама с характер и това може да проличи най-силно от обувките ви

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Психолози и модни специалисти са стигнали до извода, че чрез любимите дамски обувки най-лесно може да се прецени що за жена е притежателката им. Това в някаква степен важи и за силният пол и техните мъжки обувки. Ако си мислите, че носейки най-скъпите немски обувки например или пък сте заложили на елегантните предложения от витрината на обувки caprice или пък сте заложили на спортни обувки, които са последен писък на модата от сайта за обувки онлайн на обувки Rieker, това ще ви направи да изглеждате така, както искате да ви виждат останалите, то лъжете се.

Оказва се, че ако вашите любими обувки са тези на висок ток, независимо дали са от колекцията на обувки Tamaris да кажем, то вие сте уверена във външния си вид и обичате да го показвате, като същевременно може да се наречете купонджийка.

Ако обаче си падате по обувки с равни подметки, тип спортни обувки, то вие сте жена, която обича комфорта, а в същото време сте с нежна и детска душевност.

Ако носите обувки, които са с отворена пета, то вие държите нещата под контрол, най-вече в работата. Приятелите ви могат да разчитат на вас, а за семейството си бихте направила всичко.
Ако за вас са армейският тип обувки, то вие сте силна жена и целеустремена. Външният вид не е на заден план за вас, но предпочитате да ви оценяват според умствените ви качества, а не според дължината на полата ви например.

Мокасините, които са ви така любими, издават това, че вие търсите постоянство и стабилитет в любовта. Приятелите ви могат да разчитат на вас, а удобството и комфорта, което дават този тип дамски обувки, подсказва, че вие сте пряма и контактна с околните.
Хората, които ви обичат ви дават и комфорта от който имате нужда. В същото време пътешествията и динамиката са за вас. Всичко това може да стане ясно на околните в случай, че не слизате от спортни обувки и маратонки.