Вилмотс нащрек за Ибрахимович

2
Добави коментар
sapa84
sapa84

Вилмотс нащрек за Ибрахимович

5 (100%) 2 votes

Селекционерът на Белгия не крие, че е сериозно респектиран от качествата на топ стрелеца на Швеция.

Марк Вилмотс предупреди играчите си да внимават с централния нападател на Швеция Златан Ибрахимович в двубоя между двата тима в сряда от група Е на Евро 2016. Реми ще е достатъчно на “червените дяволи” да продължат в преките елиминации, но те със сигурност ще се борят за победата.

Залози за успех на Белгия се приемат при коефициент от 1.75. Шансовете за победа на Швеция са оценени на 5.25, а тези на Ибрахимович да се разпише в мача- на 2.75.

Белгия се оттърси от загубата от Италия (0:2) на старта с класическа победа над Република Ирландия с 3:0 в събота. Марк Вилмотс вече е насочил вниманието си към двубоя с Швеция в Ница и очаква сериозна съпротива от страна на Ибрахимович и компания.

“Ние играхме срещу тях преди две години на Световното първенство и те са много борбен отбор. Притежават страхотен играч в предни позиции в лицето на Златан, който може да отбележи от всяка една позиция. Изпитвам огромно уважение към него”, заяви Вилмотс.

Марк Вилмотс може да бъде без полузащитника Муса Дембеле в сряда. Дембеле е с лека контузия в глезена от двубоя с Ирландия и участието му в мача с “тре кунур” е под въпросителна.

Не забравяйте, че ако срещата Белгия-Швеция завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог.