Почивка в Тоскана с Чартърен Полет от Варна

24
Добави коментар
DSTours
DSTours

Великден в Тоскана с Чартърен Полет от Варна

06.04 – 09.04.2018

 

 

 

 

Чартърен полет Варна – Перуджа
4 Дни / 3 Нощувки със закуски в Монтекатини Терме
 
 

Полетно разписание в местни времена:

 

Варна – Перуджа: 08:00 – 10:00
Перуджа – Варна: 17:00 – 20:30

 

Директен чартърен полет на Bulgarian Air Charter

 

 

 

Екскурзия до Флоренция с директен полет от Варна:

 

 

1 Ден: Директен полет Варна – Перуджа. Кацане на летището и отпътуване за Флоренция. Панорамна обиколка на Флоренция (Катедралата, кулата на Джото, площад Синьория, Статуята на Давид) и свободно време ИЛИ по желание  посещение на Галерия „Уфици“ (допълнително заплащане, резервира се предварително в България). Трансфер до хотела в Монтекатини Терме, настаняване и нощувка.

 

2 Ден: Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия по желание: Сиена (площад „Кампо“, дворец „ Палацо Публико“, Катедралата) и Сан Джиминяно. Нощувка в хотела.

 

3 Ден: Закуска и свободно време за почивка и релакс. По желание целодневна екскурзия до Пиза (Площада на чудесата: Наклонената кула; Катедралата (Diomo) с мозайката „Христос всемогъщ“, баптистерията, посветена на Св. Йоан Кръстител) и Лука (Катедралата „Сан Мартино“, Древноримският Амфитеатър, църквата „Сан Микеле ин Форо“, „Антико Кафе Симо“ и др.). Нощувка.

 

4 Ден: Закуска и напускане на хотела. Свободне време в Монтекатини Терме или самостоятелно посещение на Флоренция. Трансфер до летището и директен полет за Варна.

 

 

 Посочената цена е на човек, настанен в двойна стая в хотел „Palladio“ 4* , на база закуска, за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ или до изчерпване на местата по тази тарифа!  За повече информация и резервации, свържете се с Ди Ес Турс: 

 

 

 

Пакетната цена включва:

 

–  Самолетен билет Варна – Перуджа – Варна с включени летищни такси;
–  Чекиран багаж до 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
–  Трансфер летище – хотел – летище;
–  Пешеходен тур на Флоренция
–  3 нощувки със закуски в хотел 4*;
–  Водач от България за целия престой;
–  Застраховка с покритие 10 000 евро.

 

 

Цената не включва: 

 

 

–  Доплашане за 3 вечери – 40 лева за възрастен и дете (по желание)
–  Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;
–  Градска такса за хотел в Монтекатини Терме: около 1.50 – 2 евро на човек на ден за хотел 4*. Таксата се заплаща от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.
–  Увеличение на летищни или горивни такси: определя се 20 дни преди полета и се заплаща задължително до 7 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара.
–  Допълнителни екскурзии – по желание:

 

1. Сиена и Сан Джиминяно – 110 лв / възрастен, 55 лв. / дете

2. Галерия „Уфици“ – 80 лв / възрастен, 40 лв. / дете (само при предварително записване от България и до изчерпване на наличните места)

3. Пиза и Лука – 110 лв / възрастен, 55 лв. / дете 

 

 

 

 

Мнение на турагента:

Самолетната екскурзията в Тоскана е чудесен вариант да посетите и разгледате красивите градове Пиза, Флоренция, Сиена, Сан Джиминяно за кратък преиод от време. Директният чартърен полет от Варна е допълнително удобство за живеещите в Източна България. Датите са съобразени с почивните дни в България за Великден.

 

 

Полезни връзки:

Почивки от Варна | Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Чартъри Германия  | Други услуги