Графичен дизайнер

1
Добави коментар
andreykvk
andreykvk

Графичен дизайнер

Работа като графичен дизайнер, след като е бил прикрепен към списания и печатни медии, но в днешното общество присъства навсякъде. Предлагаме ви няколко варианта за това как и къде да започне търсене на работа.
Още творчески личности се обръщат към наричаме графичен дизайнер. Тази професия съчетава артистични наклонности и чувство за красота с реалното търсене на пазара.
Работа като графичен дизайнер е «хляб със седем кора». Той използва за да бъде обвързан с списания и печатни медии, но в днешното общество присъства навсякъде. Ето защо работата на дизайнери са навсякъде. Ето някои предложения за това къде да започна.
Място за всички.
За да започнете добре е да опитате работа на свободна практика. Тези задължения се изплащат на непълно работно време, за всеки проект. Можете да се регистрирате на сайтове като oDesk или на свободна практика и да изпробват в реални задачи, ако сте достатъчно квалифицирани, за да ги получите. Изберете това, което внимателно: създаването на логото, създаване на потребителски интерфейс за съответния операционната система, проектиране на бизнес сайт, създаване на банери, или нещо друго. Бази работи на свободна практика портали се допълват взаимно, от ден на ден и има много интересни места. Сред тях, със сигурност можете да намерите нещо интересно в това да екстракт.
Най-доброто от всичко е, че за всяка работа, която се плаща. В началото може да бъде скромна такса, но на повече работни места, което правите, ще растат и цените. Много от свободна практика дизайн живеят много добре. Повече клиенти и повече препоръки. За работодатели от чужбина може да помогне на плащане на таксите, трябва да имате акаунт в PayPal.
Опитайте и на местния пазар.
Опитайте се да си сътрудничат с компании в региона, защото това е, за да се разшири мрежата, много важно, за да се свържете с местния бизнес и колкото е възможно половинка. За да започнете да попитам около сред приятелите си, ако някой има нужда от дизайнера. Там винаги ще бъде приятел на един приятел, който се нуждае от обслужване, и това може да бъде началото сте били чака.
Участие в конкурса.
От време на време се организират конкурси с награди, където участниците са помолени да създадете визуална идентичност, дизайн на опаковката за сайта и така нататък. Наградите могат да бъдат парични средства, стипендии в институцията, която организира конкурса, хардуера, използван в конструкцията и някои сериозни даване на конкуренцията и насърчаване на наградените творби фирми търсят служители или сътрудници само на такива качества. Един от най-интересните местни сайтове, които редовно публикуват свободните работни места е проектиран.
Винаги да сте подготвили Портфолио.
В допълнение към вашия опит, посочен в CV-то също така е важно, че имате достъп до наличните за гледане творби. При извършването на portfoila дизайнери не трябва да има проблеми. Накрая, и аз съм начин за представяне на творби попадат в обхвата на проектиране. Дизайнерите е много по-лесно да се докаже това, което те знаят, а не, например, мрежови администратори.
Ако нямате достатъчно опит, предоставяйте доказателства за качество.
Графичен дизайн може да се научи от книги и ръководства, но по-добре да има някои доказателства за негово знание. Има училища, където в два семестъра за овладяване всичко необходимо и по този начин да получат международен сертификат Adobe, който може да бъде решаващ фактор в намирането на работа. В нашата образователна среда IT Academy специализиран курс за дизайн и мултимедия, където той е узнал за всички видове и принципи на проектиране, с възможността за вземане на експертни сертификатите за Adobe.