Стикери за стена

1
Добави коментар

Стикери за стена

Една интересна форма за освежаване на вашите помещения у дома или в офиса са стикери за стена. Ако човек желае да живее в хармония, уединение и да има любящо семейство и уютен дом, той трябва да се погрижи мястото, на което обитава да предразполага както него самия, така и хората, с които е избрал да извърви пътя си. Обличането на голото жилище започва с подходящата визия за неговите стените. Всичко трябва да е изпипано докрай, за да може да се наслаждавате на пълноценно изкарано време вътре в жилището.

Стикери за стена

Стикерите за стени могат да се залепят на различни места, с различна повърхност, като правилото е да се борави с тях внимателно и да се следи, ако е фигура с повече детайли, да не се пречупва или залепва накриво. Разбира се, може да гоните друг ефект, а именно асиметричност. Предлагаме ви най-различни разновидности, с които да подчертаете нестандартния си начин на мислене, може да подберете изчистени и традиционни мотиви, или да се придържате към убеждението, че неправилното разположение на фигури и елементи е красиво и вдъхновяващо. Стикерите за стена са лесни по отношение на приложението и употребата си. Отлепяш-залепяш и си готов. Стената, ако е била бледо розово, сега е цялата с цветя на розов фон. Ако синият ви таван е бил за пребоядисване или сте имали нужда от таванки, за които не са ви стигнали финансите, сега, с помощта на нашите стикери за стена, сте го превърнали в звездно небе. Хубавото на стикерите за стена е, че не са скъпи и могат да се ползват както временно, докато не се решите за ремонтни дейности, така и в по-дългосрочен план, а и цената им не е висока. Подходящи са както за детската стая, така и за хола, кухнята и коридора. Нашият съвет е, когато има неизправности по стените, например има разминаване в размерите от горния до долния й край, да използвате асиметрични, оптически криви фигури, които, залепяйки на стената, ще придават илюзията, че проблемът не е в стената, а самият стикер за стена е нестандартен и в неправилна симетричност. Друго предимство на стикерите за стена е, че, ако ви е досадно да купувате и лепите фигурални тапети, при които трябва да засичате всеки детайл (а всички знаем колко изнервящо е това), можете да си вземете няколко еднакви стикери и да ги наложите един до друг. Получавате красиви, изпипани и ефектни стени, а най-хубавото е, че сте спестили време и средства.

Видове стикери за стена

стикери за стена

Мотивите и краските варират до толкова, до колкото въображението ви позволява. Все по-често се срещаме с хора, които си правят при нас поръчка за нестандартни форми и фигури, които учудват дори и нас. Разнообразете скучното сиво ежедневие със стикери за

облепяне на стени, като ние можем да ви помогнем със следните разновидности: цветя, елементи и мотиви от ориенталския свят, фауна, морски елементи – раковини, рибки, акули, октоподи, морски звезди, вълнолом, пясък и т.н., могат да бъдат тематични – по случай Коледа и Нова година, за рождения ден на роднина или приятел, за Великден, за Цветница, за имени дни и много, много други.

Единственото изискване е повърхността да бъде гладка и суха. Друго, което да ви възпрепятства, няма. Разбира се, ако говорим за боядисана стена, то е препоръчително боята да е гланцова, но за повече съвети и допитвания се свържете с нас и ще предложим различни съвети и варианти.

За още оригинални идеи погледнете специализираният ни сайт за външна реклама, а цялата палитра от продукти и услуги, които предлагаме разгледайте в сайта на Crops.