Гайд за мъжки часовници Casio Edifice

3
Добави коментар
BobbyKolev
BobbyKolev

Часовници Casio Edifice поддържат достойна репутация в часовникарството вече повече от 40 години. Любителите и колекционерите по света се искат да притежават част от тази колекция часовници, не само заради неустоимата и впечатляваща визия, но и заради високото им качество и функционалност. Колекцията Edifice разполага с дръжки и внушителни часовници, които всеки човек със сигурност ще обикне. Тук ви представяме четири модела Edifice от всяка ценова категория. Всички модели на мъжки часовници Casio, може да намерите тук: https://timezone24.bg/casio

Вдъхновен от морето, този часовник е оборудван с функции за спорт и на открито. Това са дата и хронограф дисплей с Edifice лого на централно разположената корона. Моделът също има минерал-кристално стъкло и тахиметър скала на панела. Неговата верижка е изработена от висококачествена неръждаема стомана, със закопчалка с двойно заключване. Трите подгрупи циферблати показват 60 секунди, 60 минути и 12 часа от функцията на хронографа. За да бъде вдъхновен от водата, той е водоустойчив до 100 метра (10 АТМ). Цената на модела в нашия сайт е 230 лева.

Този часовник Casio Edifice е страхотно предложение, предвид неговата цена. Ако сте повече от един приключенски тип, това е часовник, който ще ви допадне най-много, заради неговото съотношение цена/качество. Механизмът му се захранван със слънчева енергия, водоустойчив е до 10 АТМ, а също е и удароустойчив. Това е модел с ежедневна визия, която ще допадне на всякакъв вид облекло или събитие на открито. По отношение на функционалността, той също ще ви впечатли. Моделът разполага с 5 аларми, световно време в 29 града, хронометър, таймер за обратно броене и многоезичен дисплей за деня. Може да бъде ваш за 377 лева.

Това е друг успешен модел на Casio Edifice, от гледна точка на стил, качество и функционалност. Целта на колекцията Edifice е да се представи часовник, който е елегантен, използваем и издръжлив. Този шедьовър е с корпус и верижка от неръждаема стомана с черно PVD покритие. Дълбокият черен циферблат е подчертан със сребристи луминисцентни стрелки и индекси, което придава луксозен ефект. Този модел разполага с функциите: дата, ден, хронометър, аларма, таймер, 24 часа, автоматичен календар, Световно време, Bluetooth 4.0, втора часова зона, офлайн режим и търсене на телефон. Цената, на която се предлага в нашия сайт е 790 лева.

Спортът, изразяващ се в този изключителен часовник с уникален външен вид, е черта, която оставя впечатление. Неговият корпус с диаметър 44 мм е изработен от висококачествена неръждаема стомана, а отгоре е защитен със стъкло от сапфирен кристал. Този многофункционален удароустойчив модел се захранва със соларен механизъм и разполага с хронометър, Световно време, аларма, календар, таймер, 24 часов формат и компас. Ако търсите лусозен спортен часовник, който може да използвате всеки ден, то това е вашият модел. Може да поръчате онлайн за 1195 лева от нас.