NO INIBITION – Професионална серия продукти за хидратация на косата

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

NO INIBITION – Професионална серия продукти за хидратация на косата

Мечтата на всяка жена е да има здрава, сияйна и копринена коса. Тайната на продуктите от серията NO INHIBITION е да се направи косата да изглежда невероятно жива и сияйна.

No INHIBITION създаде два нови продукти с несравними качества.

Silkening мляко придава на косата несравним блясък и благодарение на своят полиращ ефект, той гарантира дълготрайна мекота.

SILKENING МЛЯКО

Хидратиращото мляко, придава мекота на косата и спомага за перфектното и разресване. Само с едно нанасяне на продукта, косата е копринена и блестяща , и има несравним блясък . Той облекчава сушенето и удължава продължителността на стайлинга. Подходящо е за всички типове коса.

12 чудеса  е спрей- маска за всички типове коса, която има 12 ценни действия върху косата ви. Придава на косата мекота, копринена блясък и обем. За всички типове коса: оцветени, естествени, фина или груба, права, къдрава, и т.н.

Открийте тайните на 12 ЧУДЕСА  ето тук http://zakosata.com/12-wonders-no-inhibition

1. Възстановява  всички типове коса 2. Контролира наелектризирането на  косата 3. Предотвратява цъфтежите 4. Термозащита защита 5. Дълготрайност на  прическата 6. Невероятно лесно разресване 7.  Изключителен блясък 8. Добавя плътност и обем на косъма 9. По-лесно изправяне на косата 10. Защитава и поддържа цвета 11. Предпазва от UV лъчи 12. Предпазва епидермиса на скалпа