Дамска двойна гривна от естествени камъни Оникс – DM-2228

4
Добави коментар

Ръчно изработена еластична двойна дамска гривна от естествени камъни бял и черен Оникс, красиви и нежни метални рингове, инкрустирани с кристали Циркон CZ (Cubic Zirconia) с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2228

Елементи:

– 10 мм. мъниста бял и черен ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и СамоконтролаТой е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва.

– декоративни метални рингове, инкрустирани с кристали Циркон CZ (Cubic Zirconia) – корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см.

Като подарък получавате гривната в красива цветна кутийка.

 

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5%  (Промокод:  grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5)

Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.