Необработен Балтийски кехлибар за лечение с кехлибарена вода, настойка или кехлибарена ракия – Книги

1
Добави коментар

10гр. необработен чист Балтийски кехлибар на големи късове, за приготвяне на кехлибарена /янтарна/ вода или спиртна настойка. Кехлибарът се предоставя с рецептите на Малахов и сертификата за автентичност на Литвийския ни доставчик.

Кехлибарът е приложим за: до 10 настойки или за добиване на 250 – 300 л. кехлибарена янтарна вода. След това, можете да го сложите в бутилка вино, коняк или ракия, за да се извлече напълно кехлибарената киселина. Доливайте бутилката. Процесът може да продължи години, докато напълно изчезне кехлибара. Пие се както обикновения алкохол.

ЯНТАРНА НАСТОЙКА В СПИРТ

Показания: масажът с кехлибарен спирт облекчава ревматични ставни болки, страданията причинени от остеохондроза и други костни заболявания, свързани с нарушена функция на гръбначния стълб.

Настойката може да се използва при инфекции на зъбите /венците/, гърлото и сливиците, 1 лъжичка в чая или като компрес на гърдите при заболявания на дихателните пътища, при простуда, гастроентерит, при расстройство на нервната система, стрес и преумора.

КЕХЛИБАРЕНА /ЯНТАРНА/ ВОДА – КЕХЛИБАРЕН ЕЛИКСИР Рецепта на Генадий Малахов

Показания: кехлибарената вода е силен природен биостимулатор, мощно енергозащитно и възстановяващо средство. Приема се при умора, грип, и настинки, разстройства на нервната система, отслабване на паметта и вниманието, високо кръвно налягане, алергична астма, остър бронхит, разширени вени, виене на свят, срещу кървене, нагнояване, оток, тежка кашлица, конвулсии, истерия, както и редица болести, засягащи жените, укрепва зъбите и венците. Поради изключителния й антитоксичен ефект се препоръчва след химиотерапия, лъчетерапия и различни отравяния.

Способства за незабавното възстановяване на баланса на всички системи на тялото – имунната, ендокринната, кръвоносната, храносмилателната, лимфната и енергийната. Едно от основните свойства на тази вода е да увеличи дейността на клетъчното дишане и повишаването на съпротивителните сили на организма. Системното й пиене, в много пъти увеличава енергийния потенциал на клетките и функционалната им активност. Помага да се ускори изхвърлянити или абсорбирането на мъртвите и ненужни клетки. Унищожава всички патологични и чужди за тялото клетки, като същевременно е полезна при заболявания на кръвоносната система, пречиства кръвта, лекува кръвоносните съдове, подобрява притока на кръв в цялото тяло, подпомагайки вените и капилярите. С една дума: кехлибарената вода е най-ефективното и универсално природно средство с профилактично и лечебно действие, без странични действия! Водата активира всички жизнени функции на тялото и осигурява енергийната му подръжка. Диапазонът й на действие – «GS» е широкоспектърен. Приемането й стимулира отделителната система, укрепва бъбреците и червата, препоръчва се като противостресово и противовъзпалително средство. Прилага се при различни видове анемия, остър радикулит, хронични сърдечно – съдови заболявания. Може да се употребява от бременни. Улеснява хормоналните промени от бременността, допълва енергийните резерви, подкрепя имунната система и намалява сутрешното гадене.

Приемането на кехлибарена вода в клинични условия има благоприятно укрепващо въздействие върху човешкия организъм. В руските клиники се използва, като допълнително лечебно средство при патологични заболявания на сърдечния мускул. Оказва добро влияние при лечението на различни тумори, особено при лечението на заболяванията на щитовидната жлеза. Използването на еликсира има подмладяващ ефект! Предотвратява опасното окисление на липидите, регулира метаболитните процеси, възстановява паметта и физическата дееспособност. Още в първата деседневка от приемането на еликсира, се забелязват отстъпление на „старческите болести”, нормален сън, а при тези които приемат лекарства – премахване на страничните ефекти. Хората, които редовно консумират кехлибарена вода са с висока жизнена активност, свежи, рядко страдат от безсъние и неприятни усещания в сърцето. Водата не е допинг, но употребата й по време на тренировка, помага на спортиста бързо и лесно да се адаптира към увеличаването на физически упражнения и облекчава болката в претоварените мускули. Преди състезание помага за мобилизиране на силите и предотвратяване на нервен срив, а след състезанието не се наблюдава изтощение или депресия.