Кой кой е в MINECRAFT

6
Добави коментар
Kaloyan_Iliev
Kaloyan_Iliev

Първо MINECRAFT е игра без стриктни правила в която можеш да се движиш напълно свободно и да създаваш от блокчета всичко което ти дойда наум. Ама като казвам всичко, значи наистина всичко. 

И така, Стийв е твоят аватар в играта. Т.е. ти. Не можем да го опишем тук, защото това означава да опишем теб, а ние не те познаваме, а и кой има нужда да чете собственото си описание J

Но можем да опишем полезните мобове. Те са от добрите.

С тях можеш да защитиш земите си от вражески чудовища. А такива има колкото си искаш. Има 2 специални моба, които можеш да си създадеш сам. Те са полезни мобове и ще бъдат на твоите заповеди. Един от тях е Железен Голем – той размахва ръцете си около тялото. Големички са, както може да се увериш. Удря враговете си и ги изпраща на сигурна смърт, само с няколко здрави тупаника. Често дори и един е достатъчен. Трябва да го пазиш от лава, падане и най – вече от удавяне.

Крийпър ( крийпус експлодус)

Крийпърите са сред най – опасните мобове в играта. Те се втурват към теб и избухват . В повечето случай те убиват и унищожават всичко наоколо . Те са почти напълно безшумни и затова лесно поднасят изненади. Единственото което би ти помогнало е тяхното съскане преди да избухнат. Заслушай се и това ще те спаси! Никак не му понасят лава, кактуси, TNT, лъкове и стрели.

 

Сега на ход си ти, т.е. Стийв. Хайде успех с всички нива! Не забравяй и тениските!

 

Автор:

Калоян и близнаците, които му помагаха в текста

Last modified onЧетвъртък, 23 Юни 2016 12:26