Слим кът, Slimcut програма за намаляване на теглото

1
Добави коментар

Слим кът програма за намаляване на теглото включва три взаимно допълващи се продукта, които подпомагат вашите усилия в борбата с излишните килограми за оптимизиране на теглото, изгаряне на мазнините и пречистване на задържаната вода.

Слим кът Dietstar 60 капсули – 1оп. Начало на 30-дневна програма за оформяне на фигурата. Слим кът Drainer drink 10 сашета – 1оп. Дренираща напитка за регулиране излишъка на вода. Слим кът Fat burner 15 сашета – 1оп. Изгаряща мазнините напитка s L-carnitine. Съчетайте приема на продуктите с подходяща диета и умерени упражнения.

Слим кът потиска пристъпите на глад, давайки по-дълго усещане за ситост, по-малко гладни простъпи и така ограничава приема на нездравословни храни и закуски. Богат е на полифеноли, антиоксиданти и натурални екстракти с доказан ефект върху намаляването на теглото, размера на талията/ханша. Не причинява умора и изтощение, не оказва допълнителен стрес.

Слимкът дайетстар намалява абсорбцията на мазнини, допринася за намаляване на теглото и подпомага храносмилането. Слим кът дренираща напитка регулира излишъка на вода, подпомага пречистването на организма и спомага за контрола на теглото. С вкус на праскова. Слимкът изгаряща мазнините напитка с вкус на лимон. Подпомага метаболизма на мазнините, намалява консумираните калории и повишава енергията.

Стъпки на програмата Slimcut:

В продължение на 1 месец приемайте Dietstar 2 пъти х 1 капсула след храна. Той ще намали абсорбцията на мазнини. Освен това подпомага храносмилането и допринася за редукция на теглото. Паралелно с Dietstar, приемайте Fat burner и Drainer drink, като ги редувате по следния начин:

– В дните с физическа активност, разтворете 1 саше Fat burner в чаша вода (200-300ml) и го изпийте. Напитката с вкус на лимон подпомага метаболизма на мазнините, намалява консумираните калории и повишава енергията.

– В дните без физическа активност, разтворете 1 саше Drainer drink в 1 литър вода и го изпийте в рамките на деня. Тази напитка регулира излишъка на вода, подпомага пречистването на организма и спомага за контрол на теглото.  Важно е да редувате Fat burner и Drainer drink през ден, като спазвате по-горните препоръки.

Слим кът и двигателна активност – специална 8-дневна програма от упражнения, разработена от експертите на Слим кът за усилване на организма, енергичността и настроението ви.

Предупреждения: Не приемайте Слимкът при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките, по време на бременност или кърмене, при лица под 18г. Ако използвате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Слим кът съдържа кофеин. Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза за прием. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот са важни. Да се пази на място, недостъпно за малки деца! Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура под +25°C.