Слимкът дайетстар, Slimcut dietstar 60 капсули

1
Добави коментар

Слимкът DietStar е 30-дневна програма за подпомагане на вашите усилия за намаляване и контролиране на теглото. – Намалява абсорбцията на мазнини – Спомага за намаляване на телесното тегло – Подпомага храносмилането

Съставки: смес от сух екстракт от зелен чай (Camellia sinensis), карамбола (звезден плод) на прах (Averrhoa carambola) и сух екстракт от киви (Actinidia chinensis) с 50-60% полифеноли, 34-40% катехини, 23-28% ЕГКГ, 17-18% витамин C и 1-3% кофеин, талус на кафяви морски водорасли на прах (Ascophyllum nodosum) с 0,03% йод, сух екстракт от пулпа на плодовете на тамаринд (Tamarindus indica), сух екстракт от плодове на черен пипер (Piper nigrum) с 10-15% пиперин, aнтислепващ агент: магнезиев стеарат (зеленчуков), капсули: хидроксипропил метилцелулоза.

Дозировка: Препоръчителният дневен прием е по 1 капсула 2 пъти дневно с чаша вода, след хранене.

Предупреждения: Не приемайте Слимкът дайетстар при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките на този продукт. Ако използвате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съдържа кофеин. Не се препоръчва за деца или бременни жени (съдържание на кофеин: 10mg/2 капсули). Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза за прием. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот са важни. Да се пази на място, недостъпно за малки деца! Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура под +25°C.

Съставки:

Caramphenol® – комбинация от звезден плод, екстракт от чай и киви. Звезден плод (Карамбола)  тропически плод с форма на звезда със сладко-кисел вкус, богат на витамин С – мощен антиоксидант. Зелен чай – висока концентрация на антиоксиданти, наречени полифеноли. Антиоксидантите неутрализират свободните радикали и защитават организма. Киви е богат източник на фитонутриенти, витамини и минерали.

Algea FoodPhyto (Ascophyllum nodosum) – кафяви водорасли от Северния ледовит океан. Съдържат желязо (200 пъти повече от цвеклото), йод (100 пъти повече отколкото зеленчуците), калций (14 пъти повече отколкото кравето мляко). Повишаване на енергията: Йод – регулира производството на хормони на щитовидната жлеза – спомага растежа на скелетните мускули и оптимизира разхода на енергия. Контрол на теглото: AlgeaFood фитокомплексите подобряват обмяната на мазнини и контрола на теглото – комбинирани с упражнения и балансирана диета. Влакнините (алгинати) придават чувство на ситост.

Тамаринд е изключително вкусен и ценен плод. Още от древността се прилага успешно в традиционната медицина: за справяне с наднорменото тегло, облекчаване на стомашен дискомфорт, подпомагане на храносмилането, като лаксатив.