GROHE ALLURE BRILLIANT Стилни смесители, като диаманти

2
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

GROHE ALLURE BRILLIANT

Като диамант

 

GROHE ALLURE BRILLIANT илюстрира абсолютната прецизност, която може да бъде постигната само след много години опит и неограничена страст към иновациите. Комплексни, без да бъдат сложни, смесителите добавят ново измерение в дизайна за баня. Ясни, изчистени и завладяващи детайли. 

Със своето високо качество и структурирана форма GROHE ALLURE BRILLIANT излъчва невероятно архитектурно присъствие. Нашите дизайнери и инженери са приели ролята на шлифовчици на скъпоценни камъни и полиращи с голямо внимание всеки детайл, за колекция с интригуващ дизайн, който предизвиква Вашите представи за смесители за баня.

 

Дизайнът

С уверено и прецизно използване на геометрични форми, GROHE ALLURE BRILLIANT проучва чистото, линейно представяне на минималистичната архитектура, за да създаде впечатляваща и заинтригуваща гама от смесители, душове и аксесоари. Започвайки от семпли квадратни и триъгълни форми, колекцията GROHE ALLURE BRILLIANT обединява геометричните форми в техния пълен потенциал и създава уникални смесители с красиви ъгли и гладки повърхности. Отворът в края на чучура, представя нов поглед на водата – каскадна струя, която ви примамва и очарова всеки път.

 

Стилни смесители

Колекцията GROHE ALLURE BRILLIANT предлага богата гама от висококачествени артикули за Вашата баня. Богатия избор от смесители за умивалник или вана/душ, предоставят голяма свобода на избора, така че да преобразите банята си според Вашите изисквания и нужди. Смесителите за умивалник с външен, с вграден и дори с монтаж към пода улесняват избора Ви, така че смесителя да пасва точно на Вашия умивалник. Изящните аксесоари за баня поставят изтънчен акцент.

 

 

Каскаден чучур

Чучурът GROHE ALLURE BRILLIANT със струя водопад допълва отпускащата СПА атмосфера, с елемент вдъхновен от природата. Стенният чучур е създаден, така че водата, която се излива да е под точно определен ъгъл, който е подходящ, както за пълнене на вана, така и за взимане на душ. Водата, изливаща се от чучура създава естествен, широк водопад, който допълва отпускащото СПА усещане във вашата баня. 

 

 

GROHE ALLURE BRILLIANT Аксесоари за баня

Аксесоарите GROHE ALLURE BRILLIANT не само предават завършен вид на банята, но и поставят изтънчен акцент. Характерният за колекцията дизайн се допълва от блестящото хромово покритие на артикулите, както и от непреходните кристални сапуниери и чаши.

 

Награди за дизайн

 

 

Разгледайте всички продукти на GROHE при нас

 

Последно променена вЧетвъртък, 23 Юни 2016 18:51