ЛЕЧЕНИЕ НА ПИГМЕНТАЦИЯ

3
Добави коментар

Пигментацията е козметичен проблем, засягащ много жени от всякаква възраст. Неприятните тъмни петна се появяват под въздействие на хормонални промени (при приемане на противозачатъчни хапчета и по време на бременност), след продължително излагане на слънце, при стрес или с напредване на възрастта.

Благодарение на съвременните козметични и технологични методи, нежеланата пигментация може да бъде контролирана и отстранена.

Процедурата , която ви предлага Център за красота Милано се извършва посредством козметичен апарат, работещ с PTF технология.

PTF (Photo Therapy Flash) е най-новата технология за фототерапия / след IPL /, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа, без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри.

PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, без болка и нежелани ефекти.

Курс на лечение:

За постигане на желания резултат е необходимо да бъдат направени около 10 процедури. Броят на необходимите процедури се определя индивидуално, в зависимост от типа кожа на отделния човек. Процедурите се извършват през интевал от 15 до 21 дни.

Процедурата е неефективна при третиране на:

Изисквания:

Бенки и израстъци по кожата не могат да се третират. Не се допуска излагане на слънце и солариум за период от 3-4 дни преди и след процедурата. 7 дни след процедура е желателно върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор (30+). Не е желателно процедурата да бъде прилагана на жени по време на месечния им менструален цикъл.

Не се допускат извършване на процедури при:

Оперирани от рак и от сърце. Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза. Бременни жени. Епилептици. Некомпресиран диабет и хипертония.