Какаово масло – хитът на лятото

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Възможно ли е да съществува нещо, което да действа ефективно при стрии и целулит, а също така да помогне да се сдобиете лесно с мечтания тен? Мислите си, че звучи твърде хубаво, за да е истина?

Лятото дойде, а с него започват типичните неволи и притеснения, свързани с външния вид. Кожата ни е далеч от съвършенството и ни е срам да се покажем в по-оскъдно облекло. Тенът пък тепърва трябва да го правим, а на всичкото отгоре трябва и да е равномерен.

Познати проблеми, нали? Няма обаче място за притеснение! Woops.bg ви призовава да се отдадете с пълни сили на неповторимите летни емоции, защото това, което е твърде хубаво, за да е истина, всъщност го има! Нарича се 100% натурално какаово масло.

Какво представлява какаовото масло

То се извлича от какаовите зърна и се използва в различни продукти за тяло и мехлеми, а също така е подходящо и за производство на шоколад. Суровото какаово масло е направено чрез метода на студеното пресоване, който съхрaнява до голяма степен естествените хранителни вещества.

Чистотата и естествения му произход го правят подходящо за използване дори по време на бременност. Лосионите и маслата, които имат в състава си какаово масло, се прилагат и в ароматерапевтични масажи, като помагат за пълното отпускане на тялото, успокоение и създаване на добро настроение. Има чудесни овлажняващи свойства и няма да сбъркате, ако го ползвате по-често.

Благоприятно въздействие при стрии, целулит и други кожни проблеми

Третирането на кожата с какаово масло я тонизира, улеснява извеждането чрез нея на токсините от организма и подпомага освобождаването от подкожните мазнини, поради което присъства в натуралните продукти срещу целулит.

Какаовото масло спомага за намаляване на новообразувани стрии и действа превантивно срещу нова поява. Хидратира кожата в дълбочина и действа успокояващо при чувствителна кожа и кожни раздразнения (екземи, дерматити и др).

Продуктът е с високо съдържание на антиоксиданти, които помагат в борбата срещу свободните радикали, причина за признаците на стареене.

Прекрасен слънчев тен

Благодарение на какаовото масло, което предлага Woops.bg, ще получите естествена слънцезащита и бърз шоколадов тен. То подпомага почерняването на кожата, като й придава здравословен и равномерен тен, без да причинява изгаряне или зачервяване.

Също така я успокоява, ако вече е изгоряла, и запазва еластичността й. Прави естествен слънчев филтър и предпазва от загуба на влага и поява на пигментни петна.  Между другото, продуктът е чудесно средство и за защита на откритите части на тялото през зимата.

Как да използвате какаовото масло

Суровото какаово масло има леко твърда консистенция. При допир с кожата то моментално се разтапя. Нанася се директно върху кожата и се втрива с нежни, кръгови движения, като се абсорбира моментално.

Маслото от какао е подходящо и за чувствително кожа, тъй като естествено я подхранва и помага за задържане на влагата в нея. Може да се нанася върху всички зони, вкл. клепачите и устните. То е хипоалергично и няма никакви противопоказания.

Искате ли да усетите „хормоните на щастието“?

Да, какаовото масло ще помогне и за това – то отпуска отлично мускулите и влияе позитивно на нервната система. Оказва меко, но стабилно въздействие за подобрение на настроението и активизира организма за производството на „хормоните на щастието“.

Стига вече притеснения и ниско самочувствие! Черпете максимално от богатството на лятото и бъдете в добро настроение благодарение на този страхотен продукт, с който може да се сдобиете веднага от Woops.bg.

Източник: Woops.bg