Дискретни детективски услуги от Частен детектив Иван Иванов – Детективска агенция Фокс

6
Добави коментар

Детективска агенция Фокс извършва дискретни и ефективни разследвания при съмнение за изневери, откриване и локализиране на длъжници, свидетели, издирване на изчезнали лица, намиране на биологични родители, наблюдение на хора и автомобили, откриване на скрити камери и микрофони, както и други лични и бизнес детективски разследвания. Частните детективи работят както в България, така и в страните от Европейския съюз, съседните ни Турция, Македония, Сърбия, а и в САЩ, Канада.

Детективски услуги за частни лица

Наблюдение и разкриване на осъществени и очаквани факти, обстоятелства и деяния при изневери, възрастови кризи, проблеми с деца или семейни конфликти. Издирване на лица, на укриващи се, безследно изчезнали, без постоянен адрес или безвестно отсъстващи лица. Събиране на сведения за гражданското състояние, поведението и постъпките на отделни лица. Изясняване на биографични и други данни, характеризиращи отделни физически или юридически лица. Събиране на данни за констатиране или доказване на факти, които са или могат да бъдат повод за конфликти между отделни физически или юридически лица или могат да бъдат използвани за преустановяване на тези конфликти. Събиране на информация по граждански и наказателни дела.

Детективски услуги за корпорации

Установяване на лица или обстоятелства, свързани промишления шпионаж или с опазване на фирмената тайна. Изучаване на пазара, събиране на информация за делови преговори, за некредитоспособни, неплатежоспособни и ненадеждни партньори. Установяване на факти и обстоятелства за нелоялна конкуренция , доказване на нарушения при реализацията на права върху обекти на интелектуална собственост.